Kunst i pinsen skimtes i horisonten

Er man kunstner eller galleriejer har man nu mulighed for at tilmelde sit udstillingssted årets ’Kunst i Pinsen’.

Kunst i pinsen skimtes i horisonten
Kunst i Pinsen er et årelangt samarbejde mellem syv kommuner. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Med snarligt forår kan pinsen skimtes i horisonten, og er man kunstner eller galleriejer har man nu mulighed for at tilmelde sit udstillingssted årets Kunst i Pinsen’.

Kunst i Pinsen er et årelangt samarbejde mellem syv kommuner: Kalundborg, Slagelse, Ringsted, Sorø, Holbæk, Lejre og Roskilde. Konceptet er enkelt: Som kunstner, kunsthåndværker eller galleri bliver man en del af en festlig invitation til de mange kunstinteresserede, der hvert år kører ud på pinseruten.

Kunst i Pinsen udgiver en folder med omtale af alle udstillingssteder og en plakat, som man naturligvis får til uddeling og brug på eget sted. Derudover har Kunst i Pinsen en hjemmeside og app, som sørger for god og præcis omtale og adresser på alle udstillingssteder. Sidst og ikke mindst, bliver man en del af den samlede PR i både lokale og nationale aviser.

Praktisk info

Hvis man har udstillingssted i Kalundborg Kommune og ønsker at deltage, kan man tilmelde sig fra fredag den 9. februar på ’Kunst i pinsens’ egen hjemmeside: www.kunstipinsen.dk/tilmelding Frist for tilmelding er fredag den 1. Marts.

Ved tilmelding uploader man tekst og billeder til brug i folder og på hjemmeside, samt billeder til app. Præcise billedformater og tekstlængde er angivet i tilmeldingsblanketten.

Spørgsmål vedr. Kunst i Pinsen kan rettes til: Jette Toubro, kulturformidler ved Kalundborg Biblioteker . Mail: jete@kalundborg.dk Tlf: 24 80 12 96

Del