Kunst i Pinsen på Kalundborg Bibliotek

Lokale kunstnere åbner deres døre og inviterer alle til en verden af kreativitet og skønhed.

Kunst i Pinsen på Kalundborg Bibliotek
Traditionen tro, kan man i anledning af 'Kunst i Pinsen' frem til fredag den 17. maj opleve et udpluk af kunstværker fra nogle af disse kunstnere på biblioteket i Kalundborg.  Arkivfoto: Jens Nielsen.

gitte@tv-kalundborg.dk

Pinsen står for døren, og det er tid til at dykke ned i Midt- og Vestsjællands kunstneriske skatkammer. Fra den 18. til 20. maj åbner lokale kunstnere deres døre og inviterer alle til en verden af kreativitet og skønhed.

Traditionen tro, kan man i den anledning frem til fredag den 17. maj opleve et udpluk af kunstværker fra nogle af disse kunstnere på biblioteket i Kalundborg. 

Gennem en årrække har syv sjællandske kommuner gennemført projektet ”Kunst i Pinsen” og i år er ingen undtagelse. I Roskilde, Ringsted, Lejre, Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Sorø kommuner medvirker en myriade af åbne kunstværksteder og gallerier.

De kunstneriske udtryk er lige så mangfoldige og mangeartede, som kunstnerne er forskellige, og der er derfor sikret ”en på opleveren”, hvis man har lyst til at snuse til den lokale eller regionale kunstproduktion.

Få folderen med

Man kan naturligvis også få folderen med, hvor man får det fulde overblik over alle 181 udstillingssteder og værksteder.

For mere information, besøg www.kunstipinsen.dk eller download 'Kunst i Pinsen' app’en.

Del