Kunderne roser ombygning

De mange varer i afdelingen fremstår mere samlet, fx er alt legetøj nu samlet et sted, cykler og alt tilbehør til cykler er samlet. Alt til køkkenet er blevet samlet og alt boligtilbehør fremstår nu samlet.

Kunderne roser ombygning
Varehuschef Sune Jakobsen og Palle Skov Jensen, non-foodchef og isenkræmmer i Kvickly Kalundborg, i afdelingen for sæsonvarer, lige nu er der fokus på bl.a. grill. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Isenkramafdelingen i Kvickly Kalundborg har været igennem en større ombygning. Det har været et ønske fra kunderne, som allerede har taget godt imod forandringerne.

Tidligere har både frugt- og grøntafdelingen og tekstilafdelingen i Kvickly Kalundborg været igennem en større ombygning, så varerne præsenteres på en mere inspirerende og overskuelig måde.

I denne uge var turen så kommet til isenkramafdelingen og her har alle varer skiftet plads, alt er flyttet rundt og afdelingen fremstår nu langt mere inspirerende og overskuelig.

”Ligesom de øvrige afdelinger som vi har bygget om, så har det været et ønske fra vores kunder, som i vores årlige kundeanalyse har efterlyst mere inspiration og mere plads i netop denne afdeling og det har vi lyttet til,” fortæller Sune Jakobsen, varehuschef i Kvickly Kalundborg.

De mange varer i afdelingen fremstår mere samlet, fx er alt legetøj nu samlet et sted, cykler og alt tilbehør til cykler er samlet. Alt til køkkenet er blevet samlet og alt boligtilbehør fremstår nu samlet.

”Selv om vi lige er blevet færdig med ombygningen har kunderne allerede været vildt begejstret,” fortæller Palle Skov Jensen, non-foodchef og isenkræmmer i Kvickly Kalundborg, og fortsætter, ”Nu får kunderne det rigtige indkig til varerne, fx har vi hørt kommentaren, har i også håndklæder, ja det har vi altid haft, nu er det bare bedre eksponeret.”

I isenkramafdelingen er der også blevet plads til sæsonvarer. Lige nu er det fx grill og udstyr til haven, som præger den plads.

Kvickly Kalundborg har fået hjælp til ombygningen af isenkramafdelingen fra en gruppe fagchefer i COOP

”Udover fire fagchefer så har der været 13 indkøbere og kategorichefer fra COOP som har hjulpet med ombygningen, så der har været rigtig meget sparring på tværs,” fortæller Sune Jakobsen.

Fødselsdag

Kvickly-kæden fejrer lige nu fødselsdag og de næste uger vil der være en række af aktiviteter hos Kvickly Kalundborg. Bl.a. konkurrencer hvor der kan vindes både en hel vogn med varer, der kan vindes romkugler til hele arbejdspladsen, der vil være en tegnekonkurrence for børn og der er også mulighed for at vinde en kagemand

Del