Kulinarisk oase er åbnet i Elmegade

Fredag klokken 12 kunne brødrene Casper og Jonas Winberg slå dørene op til deres nye restaurant, Brødrene Winberg, i Elmegade.

Kulinarisk oase er åbnet i Elmegade
Indehaverne af "Brødrene Winberg", søskendeparret Casper (tv) og Jonas Winberg, kunne fredag ved frokosttid slå dørene op til den nye restaurant i Elmegade. Med på billedet er Caspers datter, Luna, på halvandet år. Foto: Merete Jensen

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Drikkevarerne stod snorlige og receptionsanretningen lokkede indbydende, da søskendeparret Casper og Jonas Winberg, fredag ved frokosttid, bød velkommen til familie, venner, forretningsforbindelser og leverandører ved åbningen af ”Brødrene Winberg”.

Lokalerne, som tidligere husede Café Hangover, har den seneste tid gennemgået en transformation, så restauranten fremstår både lys, tidsløs og smagfuld. Konceptet er gennemtænkt og indbydende!

- Vi glæder os til at komme i køkkenet. Torsdag aften havde vi inviteret den nærmeste familie til prøvesmagning, så vi kan godt sige, at vi er klar til fuldt hus i restauranten i aften samt et selskab på 30 personer i det store selskabslokale, siger Casper Winberg, der tilmed kan fejre sin 22-års fødselsdag samme dag.

Plads til møder og konferencer

- Vi har fået rigtig god hjælp fra både familie og venner med at sætte lokalerne i stand. Ud over vores à la carte-restaurant og catering-del kan vi sideløbende have selskaber på op til 90 gæster. Da faciliteterne er så gode, vil vi også tilbyde ”mødepakker” for virksomheder og foreninger, som har brug for et mødelokale med forplejning, siger Jonas Winberg, 25.

Selve restauranten har plads til 56 spisende gæster, og her vil der blive serveret retter fra det dansk/franske køkken, som udelukkende er lavet fra bunden. Kvaliteten, hyggen, nærværet og den gode betjening betyder meget for Casper og Jonas Winberg.

- Vi tilbyder hver måned en tre-retters menu, som er baseret på årstidens råvarer og tilgængelighed. Derudover har vi et smalt à la carte-kort, hvor man kan vælge mellem fire forretter, fire hovedretter og to desserter, fortæller Jonas Winberg.

Hvis man vil booke bord - eller vide mere om "Brødrene Winberg" på Elmegade 19, så kan man gå på hjemmesiden: brdr-winberg.dk

Del