Kubik-Søndage i havneparken vender tilbage

Også i år bliver der mulighed for fælles hygge, sparke dæk og bytte gode historier for dem som kører på motorcykler og veteranknallerter.

Kubik-Søndage i havneparken vender tilbage
Det var Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen som sidste år satte gang i Kubik-Søndage med stor opbakning. Nu vender det populære tiltag tilbage. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Sidste års succes med Kubik-Søndage i Kalundborg Havnepark vender tilbage to gange i løbet af sommeren. Igen er det Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen som står bag.

Også i år bliver der mulighed for fælles hygge, sparke dæk og bytte gode historier for dem som kører på motorcykler og veteranknallerter.

To gange i løbet af sommeren, første gang søndag den 26. maj og igen søndag den 25. august mellem kl. 13.00 til 16.00 inviteres der til Kubik-Søndage i havneparken.

Det var Louisa og Martin Løcke Hansen fra Havnegrillen som sidste år satte gang i Kubik-Søndage med stor opbakning.

”Vi ligger (kun) værtskab til to Kubik-Søndage år, da vi håber havneparken i sig selv er blevet et sted man kører tur til og mødes,” fortæller Louisa Løcke Hansen, og fortsætter,

”Vi kan allerede nu se, at flere og flere 2-hjulede har fundet beliggenheden på gps'en og besøger os/havneparken - selv uden en begivenhed.”

Louisa og Martin Løcke Hansen håber, at der findes en eller to lokale der kunne have lyst til at deltage i arrangementet i form at sælge noget mad/drikke eller det kan også være et nichefag der har lyst til at deltage.

”Sidste år havde vi besøg af Midtsjællands autolakering, der delte ud af deres viden vedr. Lakeringer af motorcykler. Det var en stor succes for både kørere og for selve firmaet. Vi vil gerne give plads til at andre interesserede kan stille op og dele ud af sin viden,” fortæller Louisa Løcke Hansen

Skulle der være nogen der har lyst til at deltage i en af begivenhederne, så kan man sende en mail til Havnegrillen4400@outlook.dk 

Del