Krimisnak på Kalunborg Bibliotek

Til bogreceptionen på Tina Modins debutkrimi ”Det tavse mord” vil man have mulighed for at møde forfatteren, og få en lille snak med hende.

Krimisnak på Kalunborg Bibliotek
Er man til spændende krimiromaner med noget på hjertet i lokalområdet, kom da forbi Kalundborg Bibliotek til bogreception den 19. januar.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 19. januar har man mulighed for at møde forfatter Tina Modin til bogreception på Kalundborg Bibliotek. Her vil hun være i anledning af hendes debutkrimi ”Det tavse mord,” der netop udkommer fredag den 19. januar 2024.

Hermed har man mulighed for at være blandt de allerførste, som får fingrene i hendes bog. Tina Modin er lokal, da hun er opvokset i Svebølle og har de sidste mange år boet i Kalundborg – og derudover foregår hendes krimi i Kalundborg.

Til bogreceptionen på Tina Modins debutkrimi ”Det tavse mord” vil man have mulighed for at møde forfatteren, og få en lille snak med hende, samt nyde kage, et glas bobler og andet sødt. Kalundborg Bog & Idé vil være at finde til receptionen og her vil du have mulighed for at købe bogen med signatur af forfatteren.

De første 50 personer, der møder op til receptionen, vil modtage en goodiebag, hvoraf to personer har mulighed for at være den heldige vinder i konkurrencen om et eksemplar af ”Det tavse mord”.

Bogreceptionen foregår på Kalundborg Bibliotek fredag den 19. januar kl. 14:30-17.

Del