Kreativitet på Ridderskolen

På Ridderskolen er der undervisning i at kæmpe med sværd og bueskydning, der er rollespilssværd og leg og man kan male sit eget skjold.

Kreativitet på Ridderskolen
Tirsdag var TV-Kalundborg forbi Ridderskolen, hvor der blev malet flittigt, så ridderne kunne drage derfra med et fint skjold.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Netop i disse uger kan man, på Esbern Snares Ridderskole, blive slået til ridder af Kalundborg. På Ridderskolen er der undervisning i at kæmpe med sværd og bueskydning, der er rollespilssværd og leg og man kan male sit eget skjold.

Esbern Snares Ridderskole er for hele familien – børn, teenagere og voksne, hvad enten man har lyst til leg, til at kæmpe med rollespilssværd mod hinanden eller bare gerne vil høre noget om riddervæsenet i al almindelighed.

Tirsdag var TV-Kalundborg forbi Ridderskolen på Kalundborg Museum, hvor der blev malet flittigt, så ridderne kunne drage derfra med et fint skjold. For en ridder af god slægt og enhver anden bør selvfølgelig have sit eget skjold. I workshoppen med våbenskjold kan man ovenikøbet få vejledning til at designe sit eget våbenmærke og male det på et skjold af træ. Til sidst blev alle børn kåret som riddere af Kalundborg og fik et ridderdiplom med hjem.

Ridderskolen på Kalundborg Museum er for børn ifølge med en voksen.  Ridderskolen foregår den 2., 3., 4., 9., 10., 11., 16., 17. og 18. juli kl. kl. 10-12 og kl. 13-15. Det hele foregår på Kalundborg Museum i Adelgade i Kalundborg.

Vil man være sikker på en plads, kan man købe billet til aktiviteten på forhånd via vestmuseum.billetexpressen.dk. Eller man kan købe entrébillet i døren. Børn under 18 år har gratis entré.

Del