Kontrol i forbindelse med julefrokoster

Årets første store julefrokostaftener blev skudt i gang i denne weekend – og politiet var på gaden.

Kontrol i forbindelse med julefrokoster Politiet var på gaden med den traditionelle spiritus og narkokontrol i trafikken.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Årets første store julefrokostaftener blev skudt i gang i denne weekend – og politiet var på gaden med den traditionelle spiritus og narkokontrol i trafikken.

I løbet af weekendens kontrol i hele politikredsen blev ca. 200 bilister standset og tjekket, og indsatsen førte til seks sigtelser for spirituskørsel og ti for narkotikakørsel – hvoraf nogle førere var påvirkede af begge dele.

I Kalundborg Kommune blev en 19-årig mand, der kom kørende på Roevej i Gørlev, fredag aften, stoppet og derefter sigtet for at køre bil til trods for, at han var påvirket af hash.

Lørdag aften stoppede politiet ydermere en 76-årig mand på Rubjerg Allé i Kalundborg, hvor der blev holdt en målrettet spirituskontrol. Hans promille var højere end tilladt, og han blev derfor anholdt og sigtet. Kort efter, samme sted, sigtede og anholdt politiet en 61-årig mand, som i kontrollen også blæste alkometret over det tilladte. De fik begge udtaget en blodprøve og blev løsladt.

Nu venter politiet på resultatet af blodprøverne, hvorefter de sigtede vil høre mere i deres sager.

Del