Kontoret melder alt klar til byfest i fire dage

Humøret plejer at være højt når der er byfest på Kontoret. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Med overskriften ’Lidt byfest ska´ vi sku ha', melder værtshuset Kontoret i Kalundborg klar til fire dages byfest i næste uge. Der er få billetter til salg til fredag.

Selv om den officielle byfest i Kalundborg er aflyst af politiet, bliver der stadigvæk masser af musik og fest på Kontoret i næste uge.

I lighed med de seneste år bliver Kontorets gårdhave udvidet med telte på parkeringspladsen, så bliver der plads til flere hundrede hver aften, men selvfølgelig så gældende retningslinjer overholdes.

Kontorets byfest starter allerede onsdag eftermiddag med den traditionelle fodboldturnering i Munkesøen, hvor alle hold møder op udklædte, og hvor der er efterfest og præmieuddeling på Kontoret om aftenen.

I forbindelse med efterfesten onsdag aften underholder Mike Tramp, og der er gratis adgang for alle.

Torsdag er det Karl Hermans Trio der underholder, og fredag bliver der skruet ekstra op for festlighederne med hele tre band.

Først er det bandet Shubiforsjov som spiller de gode gamle Shu-bi-dua sange. De bliver så afløst af Queen of Denmark inden Kings of Rock slutter et brag af en fest af fredag.

”Fredag har vi faktisk gæster helt fra både Sønderjylland og fra Sverige som har købt billet, men der er endnu nogle få billetter til salg til fredag, men torsdag og lørdag er alt udsolgt,” fortæller Morten Nystrup, som sammen med hustruen Trine ejer Kontoret.

Lørdag starter festen allerede om formiddagen hvor der er svingende jazz, arrangeret af Kalundborg Jazzklub. DJ Barnebarn sparker festen i gang til aften og efter spisningen er det de populære Sømænd som går på scenen. Sidste gang Sømændene besøgte Kontoret var stemningen helt i top og sådan bliver det helt sikkert også denne gang.

Det er Kvickly Kalundborg som i år serverer en lækker buffet alle tre dage inden musikken starter, og Morten Nystrup oplyser, at der er mulighed for at komme ind for at høre musik alle tre dage fra kl. 19, for dem som ikke har fået sikret sig en spisebillet.

De sidste billetter til fredag kan købes ved at ringe til Trine på 30241341 eller til Morten på 22814117

Del