Konsekvensen af nedskæringen på samværstilbuddet paragraf 104 for handicappede

Konsekvensen af nedskæringen på samværstilbuddet paragraf 104 for handicappede
Læserbrev: Konsekvensen af nedskæringen på samværstilbuddet paragraf 104 for handicappede

Vi bliver simpelthen nødt til endnu en gang at prøve at appellere til kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune.
Har i overhovedet undersøgt hvordan borgere og personalet i samværstilbuddene til handicappede har det siden i foretog en massiv nedskæring af personale og åbningstid i juli måned???

Følger i med i fravær og årsag?!! Er i overhovedet klar over hvordan de ansatte går og har det og hvor påvirkede brugerne er???

Har i overvejet hvad konsekvensen er, når hverdagen nu er blevet så presset at vi som pårørende / familie betaler prisen herhjemme -   med borgere som ikke vil op om morgenen og afsted og vredesudbrud over små bagateller - udadreagerende og selvskadende borgere???? Er i overhovedet bevidste om hvor skadende det er når de går fra en aktiv hverdag til opbevaring der mest består af film og TV???

Burde det ikke bestå af aktiviteter og tilbud ud i hverdagen??? - TV og film hører til under deres fritid - vi formoder jo heller ikke i går på job og ser TV ??? - selvom man godt kunne tro det når i slet ikke lytter til os.

Som en tyv om natten ødelagde i samværstilbud uden at gøre det korrekt og da Ankestyrelsen efterfølgende afgør nedskæringen skal rulles tilbage, nægter i at følge den fordi nedskæringen allerede er sket og uden at følge den korrekte måde og lovgivning!!!

Nu begynder resultatet at komme - personale der bliver syge af stress eller finder andet job - borgere der ikke forstår der ikke er tid til dem længere - en hverdag der drukner i toiletbesøg, spisning og afværgelse af dårlige situationer.

Er det en måde at behandle de svageste borgere på??? Har i overhovedet ikke øjne i hovedet eller skal det eskalere yderligere før i vågner op???
Birgitte Larsen - Gørlev
Karin Jensen - Kirke Helsinge
Anette Andreasen - Eskebjerg
Marianne Jensen - Kalundborg

Del