Konkurrence: Tour de Foto

Hjælp TV-Kalundborg.dk med Tour de France billeder fra hele kommunen

Konkurrence: Tour de Foto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

TV-Kalundborg laver, i anledning af, at Tour de France kommer til kommunen, en fotokonkurrence, hvor alle kan deltage. Billederne skal vise tour-stemningen i kommunen lørdag den 2. juli.

Da TV-Kalundborg har svært ved at komme rundt i hele kommunen under Tour de France, og derfor håber vi, at borgerne vil hjælpe os med at tage gode stemningsbilleder fra den store dag rundt omkring i kommunen, hvor feltet kommer frem. Det er altså billeder fra selve tour-dagen, og ikke dagene op til, vi efterlyser til konkurrencen. Ligesom vi gerne vil have en linje eller to om, hvor billedet er taget henne, og hvad det forestiller.

Der er tre præmier på højkant. TV-Kalundborg udlover nemlig 3 flasker god rødvin til hver af de tre vindere. Der er ikke krav til billederne udover, at det skal have noget med Touren at gøre på den ene eller anden måde. Det vil sige, at det ikke behøver at være billeder af selve feltet, der kommer forbi i kommunen. Det kan også være glade børn, der spændt venter langs ruten, Tour de France forberedelser, aktiviteter i forbindelse med touren og meget andet.

TV-Kalundborg vil meget gerne have de tilsendte fotos på E-mail kontakt@tv-kalundborg.dk Deadline er søndag den 3. juli kl. 12. Vinderne får besked via E-mail, når alle fotos er set igennem. TV-Kalundborg kan ikke garantere, at alle tilsendte fotos bliver brugt, men forbeholder sig retten til at benytte alle de fotos, der bliver sendt ind i forbindelse med konkurrencen.

Del