Konkurrence: Find den smukkeste eller sjoveste julebelysning

Find den smukkeste eller sjoveste julebelysning. Tag et billede og send det til TV-Kalundborg.dk så er du med i konkurrencen.

Konkurrence: Find den smukkeste eller sjoveste julebelysning
Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

TV-Kalundborg har sammen med Meny og Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg lavet en lille julekonkurrence om, hvor i kommunen, man finder den smukkeste eller sjoveste julebelysning.

I år har TV-Kalundborg besluttet at lave en lille julekonkurrence, hvor huset med den smukkeste eller sjoveste julebelysning skal kåres. Det er enkelt og ligetil at være med, og så kan man vinde fine præmier sponsoreret af tre af byens erhvervsdrivende.

Har man set et hus med enten en smuk eller sjov julebelysning, skal man sende et foto ind og skrive adressen på huset til vores mailadresse kontakt@tv-kalundborg.dk

Man kan sende fotos ind til og med den 15. december, hvorefter dommerpanelet, der består af TV-Kalundborg samt fotograf Ole Agerbæk, vil vurdere alle tilsendte fotos og mandag den 18. december offentliggøre vinderne.

Der vil blive tildelt præmier til 1., 2. og 3. pladsen, hvor Meny Kalundborg og Det Mexicanske Bøfhus har sponsoreret de fine præmier. På spil står der: Et gavekort på 500 kr. til Meny Kalundborg og to gavekort til Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg på hver 300 kr.

Så find den smukkeste eller sjoveste julebelysning. Tag et billede og send det til TV-Kalundborg.dk så er du med i konkurrencen.

Del