Konfirmander kan vinde en helikoptertur

Helikopterturen vil vare ca. 15-20 minutter, hvor de flyver hen over Kalundborg, og er de fire konfirmander ekstra heldige, får de måske også en tur hen over eget hus.

Konfirmander kan vinde en helikoptertur
En af sidste års heldige konfirmander, der vandt en helikoptertur. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vores Kalundborg har igen i år en konkurrence, hvor fire heldige konfirmander kan vinde en helikoptertur den 10. juni.

Det bliver Copenhagen Helikopters, der kommer til at stå for helikopterturen for de fire konfirmander. De vil lette og lande fra Lerchenborg, ligesom tilfældet var sidste år.

Vi gjorde det sidste år med stor succes, og nu gør vi det altså igen. Der ligger en kupon i alle de butikker, der er medlem af Vores Kalundborg, og har man købt noget i en af butikkerne, som er relateret til ens konfirmation, kan man udfylde en kupon og aflevere den i butikken,” fortæller citychef, ved Vores Kalundborg, Svend-Erik Kristensen, og fortsætter: ”Så samler vi alle kuponerne sammen ugen før helikopterturen, og finder fire heldige vindere. Det bliver to drenge og to piger, ligesom sidste år.”

Helikopterturen vil vare ca. 15-20 minutter, hvor de flyver hen over Kalundborg, og er de fire konfirmander ekstra heldige, får de måske også en tur hen over eget hus således, at de kan se det oppefra. Det gjorde piloten sidste år.

Der vil være en sandwich og en sodavand til konfirmanderne, som er sponsoreret af de butikker, der er medlem af Vores Kalundborg, ligeså er helikopterturen. Derudover vil Glenn Swärd fra Swärds Guldsmedje køre alle konfirmanderne i sin amerikanerbil ud til Lerchenborg og tilbage til byen.

”Det plejer at være hyggeligt. Sidste år kom både forældre og bedsteforældre ud og sad i klapstole, mens de unge konfirmander gjorde sig klar til at skulle af sted,” fortæller Svend-Erik Kristensen.

Sådan deltager man

Det eneste man, som kommende konfirmand, skal gøre, er at udfylde en kupon i en af de butikker i Kalundborg, som er medlem af Vores Kalundborg, hvis man har købt noget i butikken, der er i relation til konfirmationen. Dermed kan man være blandt de heldige vindere af en helikoptertur over Kalundborg.

Læs også: Konfirmander vandt en flot helikoptertur

Del