Koncertforedrag om Johnny Cash

Koncertforedrag med "Johnny Cash" i Gl Svebølle Forsamlingshus.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Dennis Lydom fortæller historierne og synger sangene, der gjorde Johnny Cash til ”The man in black”, når han tirsdag den 14. sept. kommer til Gl. Svebølle Forsamlingshus. 

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 200 koncertforedrag om ”The Man in Black”. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Vi følger Johnny Cash fra hans opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom disse sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Dennis Lydom lever, som en af de få i Europa, udelukkende af at fortolke Johnny Cash.

Billetter købes ved at ringe eller SMS til Gl. Svebølle Forsamlingshus på tlf.: 25800701. Frist for tilmelding er den 10. september.  Arrangementet er en del af ”Liv i forsamlingshusene” i Kalundborg Kommune. Oprindeligt skulle arrangementet havde været afholdt i 2021, men pga. COVID-19 er det blevet udskudt. Både Gl. Svebølle Forsamlingshus og Dennis Lydom glæder sig til en festlig aften. 

Del