Koncerter – comedy og foredrag som julegaveide

Billetter til de mange arrangementer kan allerede nu købes på hjemmesiden og der er også mulighed for at købe et gavekort hvis det giver mere mening, men en oplagt julegaveide.

Koncerter – comedy og foredrag som julegaveide

Af Jens Nielsen

Postgaarden – Kalundborg Musik- og Eventhus er nu klar med programmet for foråret 2024 og noget af programmet for efteråret 2024. Måske et gavekort til spændende oplevelser kunne være den gode julegave.

Efter et hektisk efterår med masser af arrangementer er Postgaarden - Kalundborg Musik- og Eventhus nu klar med en række af nye tiltag i det nye år.

Johnny Logan, irsk/australsk sanger og komponist, der er mest kendt for sine sejre i Eurovision Song Contest, står på scenen på Postgaarden d. 1. marts 2024.

Et stort bagkatalog af radiohits

Det succesrige, danske band Zididada fejrer sit 25-års jubilæum med en turné i foråret 2024. Med i bandbussen vil være et stort bagkatalog af radiohits og anmelderroste albums, men også nyt materiale, fortæller orkestrets frontmand, Jimmy Bacoll. Den 9. marts gæster Zididada Postgaarden og 6. april er det så Johnny Deluxe som underholder i Kalundborg.

I 2003 galoperede de fire unge mænd ind på hitlisterne og radiobølgerne, siddende på toppen af en vis ikonisk elskovspony. Noam, Jakob, Søren og Morten overhalede ganske enkelt tidens seriøse miner og ”tude-rockere” indenom med charme, selvtillid og noget så frækt som iørefaldende popmusik under navnet Johnny Deluxe! - De er for længst blevet kult.

Intimkoncert

Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny.

Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især -opture. Intimkoncerten med Alberte Winding og Andreas Fuglebæk afvikles den 11. april.

Postgaarden har også allerede sat arrangementer ind i kalenderen til efteråret 2024. Bl.a. AC/DC UK som underholder 5. oktober 2024.

Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands. Sidst AC/DC UK gæstede Postgaarden var alt udsolgt.

Efterårtet på Postgaarden byder også på Specialklassen med showet Tadaaa! det er den 13. november.

Billetter til de mange arrangementer kan allerede nu købes på Postgaardens hjemmeside og der er også mulighed for at købe et gavekort hvis det giver mere mening, men en oplagt julegaveide.

Del