Koncert med "Kim Larsen"

Det vigtige for de to musikere er kærligheden og ærligheden for Larsens sange.

Koncert med "Kim Larsen" Der er koncert med "Kim Larsen" fredag den 23. september i Eskebjerg Forsamlingshus og lørdag den 24. september i Solbjerg Forsamlingshus.

Projekt Liv I Forsamlingshusene har givet støtte til forsamlingshusene i Solbjerg og i Eskebjerg til at afholde koncerter med Kim Larsens sange, opført at den populære Ole Gas og hans duo med Mikkel Zakariasen.

Det sker henholdsvis fredag den 23. september i Eskebjerg Forsamlingshus og lørdag den 24. september i Solbjerg Forsamlingshus.

”Den populære OLE GAS, der har turneret rundt i hele landet de sidste mange år som solist og med band, er nu klar med et duo-udspil. Han er meget efterspurgt, og han har ikke meget plads i sine turné kalender. Det er derfor et scoop, at projekt Liv I Forsamlingshusene har fået booket ham til at optræde to steder i kommunen,” fortæller Stine Veisegaard, der er faglig koordinator ved Kalundborg Biblioteker.

”Ole Gas & Zakariasen er kendt for at give den gas, og der er altid fulde huse til deres koncerter med Kim Larsens sange. Publikum vil oplevede noget, der ligner Kim Larsen / Karsten Skovgård konstellation. Mikkel Zakariasen er til daglig lead-guitarist i Ole Gas Band. Ikke mange formår at kopiere Skovgaards guitarspil, som Mikkel Zakariasen gør. Det ligger ekstremt meget op ad Skovgaards stil, og med Oles stemme, der af mange betegnes som den bedste Kim Larsen plagiat, ja så er der lagt op til den helt stor Kim Larsen fest,” står der i pressemeddelelsen.

Duoen spiller op til koncert med fællessang, hygge og måske dans. Det vigtige for de to musikere er kærligheden og ærligheden for Larsens sange, som de udfører i højeste ærbødighed og respekt.  

Om fredagen den 23. september kan koncerten opleves i Eskebjerg Forsamlingshus kl. 20, hvor der kan tilkøbes drikkevarer i baren. Om lørdagen den 24. september er det Solbjerg Forsamlingshus, som er vært med start kl. 18, hvor de inviterer til sensommerfest med spisning - velkomstdrink, helstegt pattegris med tilbehør og kaffe med hjemmebag.  

Læs mere om de to arrangementer, og køb billetter via www.kalundborglif.dk

Del