Kompliceret rørarbejde bliver forsinket og giver udfordringer for trafikken

Der er forbud mod højresving fra Slagelsevej til Svanevej og omvendt forbud for venstresving fra Svanevej til Slagelsevej, men det er der mange bilister som har svært ved at overholde.

Kompliceret rørarbejde bliver forsinket og giver udfordringer for trafikken
Kalundborg Forsyning forlænger arbejdet ved Slagelsevej og Svanevej og har samtidig en opfordring til bilisterne om, at overholde de forbud omkring højre og venstresving der er i forbindelse med gravearbejdet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Arbejdet med at udbedre en lækage på et fjernvarmerør har vist sig at være mere kompliceret end først antaget. Kalundborg Forsyning forlænger derfor arbejdet ved Slagelsevej og Svanevej og har samtidig en opfordring til bilisterne om, at overholde de forbud der er i forbindelse med gravearbejdet.

Kalundborg Forsyning er i gang med et større gravearbejde på Svanevej-Slagelsevej, da forsyningen skal udbedre en lækage på et fjernvarmerør, og samtidig skifte en rørstrækningen og et ventilsæt, bestående af to ventiler, men entreprenøren er stødt på udfordringer med et højvolt kabel i jorden, som har forsinket projektet.

- Hvad der syntes lige til i starten af vores gravearbejde, har desværre forsinket entreprenørens arbejde og derfor ser vi os nødsaget til at forlænge arbejdet, fortæller Jan Foss, projektleder i Drift vand og varme hos Kalundborg

- Det betyder vi fortsat har afspærret området, så der kun er et farbart spor. Jeg ved, det giver en smule trafikale gener, men jeg håber, trafikanterne vil bære over med.

Kalundborg Forsyning er nødsaget til at grave, da man skal skifte et større stykke af fjernvarmerøret og samtidig skifte ventiler. Tilmed skal man fjerne en betonklods, som har eroderet fjernvarmerøret og dermed er hele årsagen til miseren.

I forbindelsen med gravearbejdet er der blevet lukket for trafikken i det ene spor og opsat tre midlertidige lysreguleringer. Der er ligeledes forbud mod højresving fra Slagelsevej til Svanevej og omvendt forbud for venstresving fra Svanevej til Slagelsevej. Og her har Jan Foss en bøn til alle trafikanterne.

- Vi har desværre måtte konstatere at ikke alle overholder forbuddet mod højre- og venstresving. Det er jeg rigtig ked af, da det er til fare for vores folk, som arbejder på stedet. Jeg håber, min opfordring vil få bilisterne til at respektere det, indtil vi er færdige med at arbejde.

Kalundborg Forsyning har i første omgang forlænget arbejdet til og med slutningen af uge 13, oplyser forsyningen i en pressemeddelelse.

Del