Kommunalbestyrelsesmedlem giver 40.000 kr. af sit honorar til frivillige

-Selv om valgløfter kan være flygtige i denne tid, så holder jeg mine. og jeg er helt med på at det ikke er de store summer men pengene gives med hjertet.

Kommunalbestyrelsesmedlem giver 40.000 kr. af sit honorar til frivillige
Kommunalbestyrelsesmedlem Esben Hansen (S) donerer 40.000 kr. af sit honorar til frivillige. Tirsdag modtog Stop Spild Lokalt i Kalundborg og Høng hver 5000 kr. Her Esben Hansen sammen med Linda Strand fra Madoasen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I valgkampen lovede Esben Hansen (S), at 40.000 kr. af honoreret fra Kommunalbestyrelsen skulle gå til de mange frivillige rundt om i kommune hvis han blev valgt. I dag uddelte Esben Hansen de første 10.000 kr.

I valgkampen lovede Esben Hansen 40,000 kr. af et eventuelt kommunalbestyrelseshonorar, til organisationer der virker ved frivillige, hvis han blev valgt.

Det blev han som bekendt og tirsdag blev de første 10.000 kr. så uddelt. Det foregik i Madoasen, Stop Spild Lokalt i Kalundborg som modtog 5000 kr. Andre 5000 kr. er doneret til Stop Spild Lokalt i Høng.

-Selv om valgløfter kan være flygtige i denne tid, så holder jeg mine. og jeg er helt med på at det ikke er de store summer men pengene gives med hjertet, fortæller Esben Hansen da han overrækker beløbet til Linda Strand, der er primus motor på Stop Spild Lokalt Kalundborg.

-Jeg har fulgt opstarten af Stop Spild lokalt her i Kalundborg, støttet på afstand, og har set og hørt hvilken kæmpe indsats de frivillige gør. En kæmpe indsats for at redde maden, som de siger, og samtidigt give andre mennesker lidt mere end der ellers var mulighed for, fortsætter Esben Hansen.

Esben Hansen opfordrer de to organisationer til, at en stor del af pengene meget gerne må gå til noget for de frivillige. Måske lave noget lækkert mad sammen og derved styrke fællesskaberne. Esben lover, at han gerne kommer og serverer ved en sådan middag.

Esben Hansen har fået en del henvendelser og forslag til hvilke organisationer og frivillige grupper der kunne trænge til denne anerkendelse og det siger han mange tak for.

Del