Kom til koncert med Ramasjang-vært

Kom til koncert med Ramasjang-vært

Af Jens Nielsen

Søde og sjove Silja Okking kommer til Kalundborg på søndag. Hun synger de børnesange, vi kender fra Ramasjang, tilsat jazz, hygge og god stemning.

Silja Okking har været Ramasjang-vært i mange år og er kendt for programmer som Monster Buster, mini-MGP og ”rullinger”, Sommer Summarum og MGP. Hun har også været vært for DR-showet ”Danmarks Indsamling 2021”.

På søndag kan børn og forældre møde Silja Okking til en spændende koncert på Musiks Skole klokken 14.

Der har du mulighed for at komme helt tæt på Silja og tage med en tur ind i hendes dejlige, skøre musikunivers. Hun tager Benjamin Koppel på saxofon og Kasper Jolin på guitar med.

Silja Okking går i øvrigt forrest, når det kommer til at lære vores børn, at de er gode nok, som de er og ser ud. Som børnevært i Ramasjang er hun selv et forbillede for børnene – også når det gælder krop.

Jeg tror, børnene synes, det er dejligt at kunne spejle sig i en, som har æblekinder. Og en, som har briller, som laver lidt sjov og ikke er for selvhøjtidelig. Som ikke er den højeste person i verden, og som sjældent vejer det samme særligt lang tid ad gangen. Jeg er jo bare Silja,” fortæller den populære sangerinde.

Silja optræder på Musisk Skole kl. 14. Billetter købes på kalundborgbib.dk under Det sker. Det er kommunens Kulturelle Rygsæk, som arrangerer.

Del