Kom og spil bordtennis

Kulturpakker til Ældre fatter nu om battet og liner op til bordtennis sammen med Ældresagen i Høng og Årby Bordtennisklub.

Kom og spil bordtennis
Bordtennis er et sjovt og underholdende spil, hvor boldglæden og fællesskabet er til stede.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kulturpakker til Ældre fatter nu om battet og liner op til bordtennis sammen med Ældresagen i Høng og Årby Bordtennisklub.

Har man engang været glad for bold, vil man helt sikkert synes, at det er sjovt at spille bordtennis. Det er kendt, at bordtennis har en positiv effekt på forebyggelse af alvorlige lidelser i centralnervesystemet. Derudover træner det både humør og boldøjet. Man kan spille i almindeligt tøj eller sportstøj, men man skal have sko på, som ikke har været brugt udendørs. Helst nogle sko som man ikke glider i. Der er tale om et lille hold, så der er tid til den enkelte.

Bordtennis er et sjovt og underholdende spil, hvor boldglæden og fællesskabet findes, men hvor det er meget sjældent, at man får skader. Til alle arrangementerne vil der blive serveret kaffe og kage.

Lyder det som nogle arrangementer, du kunne tænke dig at deltage i, skan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid. Det er muligt at tilkøbe transport, og det gør sig gældende for personer både med og uden kørestol. Hvis der ønskes transport, skal billetterne købes 4 uger før arrangementet.

Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt Ældresagen i Høng og Årby Bordtennisklub.
Du kan læse mere om Kulturpakker til Ældre her: www.kulturpakkerkalundborg.dk.

Arrangementerne foregår sammen i Høng torsdag den 21. september kl. 10-12, eller i Årby onsdag den 27. september kl. 10 -12.

Del