Kom og prøv den fedeste sport i Kalundborg

Klubben giver de unge mulighed for at dyrke jollesejlads, windsurfing, foil og SUP, Stand up Paddling.

Kom og prøv den fedeste sport i Kalundborg
Kalundborg Sejlklub har sat lørdag formiddag den 29. april af til at introducere sporten for interesserede unge, som kan møde op på Gisseløre mellem 10-14. privatfoto

Jollesejlads, windsurfing, stand up paddling og wakeboarding er nogle af tilbuddene til børn og unge i Kalundborg Sejlklub

Der er god plads til flere børn og unge i Kalundborg Sejlklub, der vil afprøve forskellige muligheder inden for søsport. Derfor har klubben sat lørdag formiddag den 29. april af til at introducere sporten for interesserede unge, som kan møde op på Gisseløre mellem 10-14.

“ Vores mål er at samle så mange unge som muligt på tværs af alder og køn i vores vandsports fællesskab. Vi er i gang med en udvikling af ungdomsafdelingen med mere og bedre udstyr og flere valgmuligheder”, siger ungdomsleder Thomas Bach Møller.

Klubben giver de unge mulighed for at dyrke jollesejlads, windsurfing, foil og SUP, Stand up Paddling.

Flere typer søsport kan afprøves

Sejlerne i ungdomsafdelingen samles hver mandag og torsdag. Mandag afsluttes med klubaften og spisning i klubhuset, hvor også forældre er velkomne til at deltage.

Tidligere har det været sådan, at man ret hurtigt vælger, om man vil surfe eller sejle jolle, men vi håber vi kan udfordre dette i år, så de unge får afprøvet flere forskellige slags søsport gennem sæsonen,” siger Thomas Bach Møller.

I år er det også planen at disciplinen wakeboard skal afprøves på stille dage.

Wakeboarding er en vandsport hvor man, stående på et board, et bræt, udfører forskellige manøvrer i kølvandet på en motorbåd.

“Vi håber, vi kan skabe nogle tætte bånd mellem de unge, så de bliver lige så glade for sejlsport som os her i sejlklubben” siger Thomas Bach Møller der også opfordrer interesserede unge til at besøge sejlklubbens Facebook side - Kalundborg Sejlklub Windsurf & Kite eller Kalundborg Sejlklub-Joller.

Del