Kom med de gode ideer - kommunen betaler

Har du gode ideer til aktiviteter eller projekter, eller er du bare nysgerrig og måske interesseret i at give en hånd med, så mød op onsdag d. 28. februar kl. 19:00.

Kom med de gode ideer - kommunen betaler
Privatfoto

Af Jens Nielsen

Nu kan du komme frem med dine gode ideer i Gørlev by og måske få Kalundborg Kommune til at betale for dem. Informationsmøde d. 28. februar kl. 19:00.

Kommunalbestyrelsen i Kalundborg Kommune gentager succesen fra ”Få det fikset” første runde, der løb over årene 2019-2022.

I budgetaftalen for 2023- 2026 har kommunalbestyrelsen således igen afsat 14 millioner kroner til lokalsamfundenes 'Få det fikset' pulje 2.

Gørlev by er ligesom i første runde tildelt 1 million kroner, som borgerne selv kan disponere over indenfor aftalens og lovens rammer.

Har du gode ideer til aktiviteter eller projekter, eller er du bare nysgerrig og måske interesseret i at give en hånd med, så mød op i Gørlev Hallens selskabslokale onsdag d. 28. februar kl. 19:00.

"Vi skal have nedskrevet borgerønskerne samt nedsat en aktionsgruppe til det videre arbejde," oplyser Susanne Ladefoged, der pt. er kontaktperson i ”Få det Fikset” puljen i Gørlev by.

Mange gjorde en stor indsats i ”Få det fikset 1” i Gørlev

Foreninger og privatpersoner lagde mange kræfter og arbejde i ”Få det fikset 1”. Et arbejde, der både bidrog til realisering af så mange borgerønsker som muligt samt mere end en fordobling af ”Få det fikset” midlerne via indhentning af midler og sponsorater fra eksterne fonde.  

"Få det fikset" pulje 1 bidrog f.eks. til udvikling af tilgængeligheden rundt om Gørlev sø, krible-krable bro, shelter- og naturlegeplads ved søen samt etablering af en viking tema legeplads i bymidten. Herudover blev der ”Få det fikset” midler til ny julebelysning i bymidten, forskønnelse af den lille grønne plet ”Fru Martinsens have” ved turistkontoret samt en ny flagallé.  

”Lige nu er der sikkert en masse mennesker, der har nogle gode idéer til anvendelse af midlerne i pulje 2. Jeg ved, at der er nogle, der allerede arbejder på nogle projekter,” fortæller Susanne Ladefoged.

På www.Kalundborg.dk/fådetfikset kan man læse mere om Få det fikset puljen.

Del