Køkkendrøm i 2000 forskellige farver

I mange år har den hvide farve været dominerende på såvel skabe som vægge og hvidevarer, men de seneste år er kunderne blevet mere modige.

Køkkendrøm i 2000 forskellige farver
Stig Thomsen, indehaver af AUBO i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det hvide køkken er stadigvæk trendy, men langt fra så populært som det har været, det oplever Stig Thomsen, indehaver af AUBO i Elmegade, Kalundborg, som faktisk kan tilbyde et udvalg af køkkenlåger i helt op til 2000 forskellige farver.

Stig Thomsen fra AUBO Kalundborg har solgt rigtigt mange køkken-, bad-, bryggers- og garderobe løsninger til kunderne i lige knapt 20 år, så han har oplevet mange forskellige modetrends.

I mange år har den hvide farve været dominerende på såvel skabe som vægge og hvidevarer, men de seneste år er kunderne blevet mere modige.

”I mange år har det været hvide låger og hvide skuffer, nu er kunderne begyndt at blive lidt mere modige med farverne. Vi har en række standardfarver i vores program men faktisk har vi mulighed for at få malet et udvalg af vores låger i helt op til 2000 forskellige farver,” fortæller Stig Thomsen, og fortsætter,

”Låger og skuffer i forskellige træsorter vinder også mere og mere frem og lige nu, ligesom en kombination af træ og farver bliver mere og mere brugt, lige nu er det låger og skuffer i grå og sandfarvet som flytter sig rigtigt meget, men den hvide farve sælger vi stadigvæk.”

Færdig tegning og et tilbud

Mange køkkenkunder oplever, at det er svært at købe et køkken. Først og fremmest er mange usikre på, hvad de skal vælge. Mange har også svært ved at forestille sig, hvordan deres køkken kommer til at se ud, når det står færdigt. Men fortvivl ikke, der er hjælp at hente.

Når kunden kommer her hos mig, så starter vi gerne med at se på materialevalg, inden jeg besøger kunder og måler op. Efterfølgende laver jeg et oplæg efter kundens ønsker og en færdig tegning på computeren og et tilbud, alt det er gratis,” fortæller Stig Thomsen.

Kan levere en færdig pakkeløsning

Et godt køkken er godt håndværk. Også når det kommer til levering og montering. For det handler nemlig ikke kun om materialevalg og hvidevarer, når du skal have et nyt køkken – dit køkkenrum skal også klargøres, og elementerne sættes op. Måske skal du have taget et gammelt køkken ned? Det kan også være, at du ønsker køkkenrummet indrettet på en helt anden måde? Spartlet vægge og klargjort elektricitet?

Elementerne fra AUBO kommer samlet lige klar til at montere, men de fleste vælger en løsning hvor det er professionelle håndværkere som klarer den del af jobbet.

”Vi har en aftale med både tømrer, murer, VVS, elektriker og maler så vi kan tilbyde en helt færdig pakkeløsning med både nyt køkken eller bad, bordplader, vask, vandhaner og hvidevarer, det er helt op til kunden,” fortæller Stig Thomsen.

AUBO Kalundborg er også stærk i garderobeløsninger og lige nu er en helt ny afdeling ved at være klar i det store salgs- og udstillingslokale i Elmegade 41 i Kalundborg.

Del