Koger sommerudsalget ned til tre vilde byfest-dage

Med ønsket om at have en butik, der fremstår strømlinet med det nyeste tøj og de seneste tendenser, holder Tekstur de tidligere og de nye kollektioner adskilt.

Koger sommerudsalget ned til tre vilde byfest-dage Christine Søvsø, indehaver af Tekstur, er klar med sommerudsalg. Privatfoto

Modetøjsforretningen Tekstur gentager tidligere succes og holder et koncentreret sommerudsalg. Fra torsdag d. 28. juli banker butikken priserne helt i bund på en masse danske kvalitetsmærker.

Står man og mangler en flot kjole eller smart skjorte til byfesten i den kommende weekend, kan man gøre et godt kup i modetøjsforretningen Tekstur i Bredgade. Over tre dage - torsdag 28. til lørdag 30. juli – afholder butikken nemlig et koncentreret sommerudsalg, hvor priserne får et ordentligt hak nedad.

”I stedet for at holde en hel måneds udsalg, hvor man måske kan spare 20-25% på nogle udvalgte varer, har jeg valgt kun at have udsalg i en enkelt weekend og så til gengæld give priserne et ordentligt hak nedad, så man kan spare op til 50-70% på de fleste af mine udsalgsvarer,” siger Teksturs indehaver Christine Søvsø.

Årets januar-udsalg blev afholdt på lignende vis, hvilket var en stor succes.

”Det gik rigtig godt med januarudsalget, hvor jeg kørte efter samme koncept. Men frem for kun at afholde udsalget fredag og lørdag, som jeg gjorde sidst, så ”forlænger” jeg lige udsalget med en enkelt dag, torsdag d. 28., så der bliver lidt bedre tid at finde det helt rette tilbud. Det er jo samme weekend som byfesten, så måske man er på jagt efter en ny kjole at have på til fest,” forklarer Christine Søvsø.

Med ønsket om at have en butik, der fremstår strømlinet med det nyeste tøj og de seneste tendenser, holder Tekstur de tidligere og de nye kollektioner adskilt. På den måde kan kunderne være sikre på, at de får den højeste mode, når de handler i butikken.

”Men folk vil jo gerne handle, når der kommer gode tilbud - og jeg bliver også nødt til at få solgt ud af de gamle kollektioner. Så den sidste weekend i juli får kunderne mulighed for at shoppe løs med stor rabat hos mig,” siger Christine Søvsø.

Rydder genbrugs-afdelingen

Blandt de stærkt nedsatte varer findes kendte, danske mærker som Bitte Kai Rand, Gestuz, ICHI og Karen by Simonsen. Varerne er ikke at finde i butikken i øjeblikket, da de tidligere kollektioner bliver lagt på lager, så der altid er plads til de nyeste styles i butikken. Tilbudsvarerne kommer dog frem igen i weekenden 28.-30. juli. For at man bedre kan skelne mellem de nyeste kollektioner og udsalgsvarerne, har Christine Søvsø valgt at rydde butikkens secondhand-afdeling i udsalgsweekenden. I stedet rykker udsalgsvarerne ind her. Efter weekenden vender secondhand-tøjet tilbage, og de resterende udsalgsvarer bliver pakket bort.

Har man ikke mulighed for at komme forbi Bredgade 51, hvor Tekstur ligger, i weekenden, kan man stadig nå at finde gode tilbud på forretningens nye webshop, www.teksturtekstur.dk

Del