Køb en elektrisk VW nu og spar mange penge

Det er lykkedes Volkswagen Kalundborg at få ekstra af de populære modeller, det betyder at nu kan man tilbyde ID.4 og ID.5-modellerne med kort leveringstid

 Køb en elektrisk VW nu og spar mange penge
I weekenden den 12.-13. november holder Volkswagen Kalundborg åbent hus, hvor man kan opleve den nye ID.5 og den populære ID.4. her salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg med den nye ID.5. Foto: Jens Nielsen

Volkswagens familie af succesfulde elektriske ID.-modeller vokser løbende med den nye ID.5 som seneste tilføjelse. I weekenden den 12.-13. november holder Volkswagen Kalundborg åbent hus, hvor man kan opleve den nye ID.5 og den populære ID.4. Begge kan leveres i år (dog afhængigt af udstyr) og levering i år betyder en stor pris besparelse!

Volkswagen oplever en stor efterspørgsel fra de danske bilkøbere på de elektriske ID.-modeller. Det er lykkedes Volkswagen Kalundborg at få ekstra af de populære modeller, det betyder at nu kan man tilbyde ID.4 og ID.5-modellerne med kort leveringstid, dog afhængigt af tilvalgt ekstraudstyr. Og samtidig opnå en stor besparelse inden prisen stiger til Nytår.

"Volkswagen tilbyder de populære elektriske ID.-modeller til nogle af markedets mest attraktive privatleasingpriser. Privatleasingprogrammet bygger på en 48 måneders løbetid og op til 15.000 km kørsel om året," fortæller salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg

Med det nye privatleasingprogram er det muligt at blive kørende i den populære ID.4 med 174 hk og 531 km rækkevidde for en udbetaling på 25.000 kr. og månedlig ydelse på kun 4.499 kr.

ID.4 og ID.5-modellerne kan opleves hos Volkswagen Kalundborg der slår dørene op til åbent hus den 12. og 13. november fra kl 11:00 til 16:00.

Hjulskifte

Samme weekend holdes der hjulskifte dage, så kunderne kan få skiftet til vinterhjul, og kører vinteren sikker i møde. Ønsker du at få skiftet dine hjul, skal du bestille tid på tlf. 59512560. Der ydes ekstra rabat på viskerblade, undervognsbehandling og måtter i hele november måned.

Til alle besøgende er der varm kaffe og lidt sødt til ganen.

Del