Klub får længe ønsket billardbord

Aktivitetscentrets Billardklub fejrede torsdag formiddag, at de havde fået et længe ønsket billardbord doneret.

Klub får længe ønsket billardbord
Det er Spar Nord Fonden og Kalundborg Y's Men's Club, der har doneret penge til klubbens nye billardbord. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Aktivitetscentrets Billardklub, der holder til i Aktivitetshuset i Munkesøen, fejrede torsdag formiddag, at de havde fået et længe ønsket billardbord doneret.

Det er Spar Nord Fonden og Kalundborg Y's Men's Club, der har doneret penge til klubbens nye billardbord. Spar Nord Fonden har givet 30.000 kr. og Kalundborg Y's Men's Club de sidste 10.000 kr., som det koster at købe et nyt billardbord – i øvrigt til stor glæde for klubbens medlemmer.

En glad og taknemmelig klub

”Vi havde et gammelt bord, og da vi ingen penge selv havde i huset til et nyt, spurgte jeg, om jeg måtte ansøge nogle fonde om penge til et nyt, og det synes man var en god idé. Spar Nord Fonden vendte tilbage og sagde, at de gerne ville give 30.000 kr. til projektet, og efterfølgende meddelte Kalundborg Y's Men's Club, at de ville give de sidste 10.000 kr. Så vi er meget glade i klubben,” fortæller klubbens sekretær, Bjarne Holm.

Bo Pedersen, der er formand for Bankrådet i Holbæk sagde også et par ord, da han overrakte den symbolske check til Bjarne Holm: ”Vi er glade for, at vi kunne hjælpe, og det lød jo som en god ide. Vi vil ydermere gerne dække hele området, så det gav jo god mening, at vi også gav noget til et formål i Kalundborg,” fortæller Bo Pedersen.

Også Herman Hansen fra Kalundborg Y's Men's Club sagde et par ord: ”Det passede godt i vores koncept at donere til formålet, da vi netop støtter og bakker op om den slags initiativer,” siger Herman Hansen.

I Aktivitetscentrets Billardklub er der pt. 36 medlemmer, der spænder fra 59-93 år. Klubben kan altid bruge flere medlemmer, og er man interesseret, er man velkommen til at kigge forbi.

Del