Klosterparken solgt som modydelse.

Læserbrev: Klosterparken solgt som modydelse!!!

Så kom sandheden om salget af Klosterparken endelig frem. Interessant at læse, i lørdagens udgave af Nordvestnyt, kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsens udtagelse om at salget adskiller sig markant hvad kommunen normalt gør og at det er helt ekstraordinært.

Kommunen har nemlig solgt Klosterparken til AP-pension uden at den har været i udbud, og solgt den som en slags belønning til AP-pension for at de vil medvirke i et byggeri på Stejlhøj, undskyld mig, men har AP-pension ikke vundet denne opgave og bliver de ikke betalt for det, eller er der noget som jeg har misforstået??

At påstå at man var nød til at sælge Klosterparken for at kunne gøre det attraktivt for nogen at bygge på Stejlhøj er dog den mest dumme og tyndeste undskyldning man kunne komme med, og ligner et forsøg på at finde en eller anden form for forklaring på at man har foræret dem Klosterparken, den holder bare ikke en meter.

Hvis et byggeri er interessant nok, så skal investorerne nok komme, og det skulle de nok være når man ser hvilken biotek samling og uddannelser vi har her i byen. Det er så torske-tude arrogant at komme med sådanne en kommentar om at ”bu-hu det bliver vi altså nødt til for ellers er der ingen der vil lege med os” hvor naiv og dum tror man at folk er.

Hvorfor skal AP-pension belønnes for at medvirke i et stort prestigebyggeri? og når både Novo Nordisk fonden, NovoZymes og Novo Nordisk deltager, så kan jeg ikke forestille mig at det vil være særligt svært at finde interessenter der kunne havde lyst at deltage i sådanne et projekt, mon ikke der ligger mere bag som man glemmer at fortælle?

Så ud over at AP-pension medvirker i et stort prestigebyggeri som er unikt, og som vil skaffe dem en masse positiv omtale som nok skal gavne deres forretning, så giver man dem også lige lov til at smadre en af byens grønne områder for at kunne bygge flere huse i op til 16,5 meters højde, primært til deres egne medlemmer, som de nok også skal tjene gode penge på, og yderligere er der lagt op til at de må gemme byens historiske ruiner, og kulturarv, bag den næste etape af deres byggeri, hvilket simpelthen er en hån mod byen, dens borgere og dens historie.

Gad vide om der er andre ting der endnu ikke er kommet frem i dagens lys i den sag, og gad vide om de, hvis det er tilfældet, så nogensinde kommer frem?

Morten Larsen

Margrethevej 6

4400 Kalundborg

Del