Klosterparken og Socialdemokratiet.

Læserbrev: Klosterparken og Socialdemokratiet

Jeg har læst de sidste par læserbreve fra min med-kandidat Esben Hansen (S) og Morten Larsen (SF), og jeg vil i den forbindelse gerne give min holdning til kende, da jeg ikke vil have skudt i skoene, at jeg er blandt de røster, der finder bebyggelse i Klosterparken, finansieret af et AP-Pension, som en glimrende idé. 

Jeg mener helt klart, at de nuværende folkevalgte socialdemokrater er i deres gode ret til at sende denne sag i høring, da det er meget vigtigt at høre og inddrage borgerne. Nogle få af disse folkevalgte Socialdemokrater er meget markante i debatten i forhold til, hvordan vi borgere bør makke ret og takke ja til denne ændring i lokalplanlægningen, og det synes jeg er ærgerligt for både debatten og vores parti. Jeg deler absolut ikke idéen om, at dette byggeri er den eneste mulighed for udvikling i Kalundborg, og et nej til dette byggeri, er efter min mening, ikke lig med afvikling af byen.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg finder det besynderligt, at den eneste form for boligudvikling i Kalundborg skal være på bekostning af fine grønne områder, i nærheden af bymidten - områder som folk i storbyerne misunder os. Jeg vil gerne fremhæve den vinkel i en bosætningsstrategi, at der rent faktisk er folk, der også vælger at flytte til byer med rig natur og mener ikke, at det bliver mere attraktivt for ny bosætning, at byen er plastret til med boliger i det, der er et grønt åndehul, som man i stedet burde gøre endnu mere attraktivt på samme måde som man forsøger at løfte Havneparken til alles glæde. Der er andre muligheder i byen, der kunne få et løft gennem et nyt byggeri til lejeboliger.

I forhold til Morten Larsens (SF) udtalelse i dagens læserbrev Citat selv en stor del af Socialdemokratiet er faldet i storkapitalens griske vold, og Hanne Olesen (S) kalder ligefrem offentligt folk der er imod byggeriet for, citat: ”forstokkede Kalundborgbørn” citat slut, det er i den grad at udvise foragt for folk der har en anden mening og holdning end deres og det håber jeg da at man husker til valget, måske det er et forsøg på at skjule at der stadigvæk er lokal dyb splittelse hos dem. Citat slut, er det vigtigt for mig at pointere, at jeg hverken kan eller vil stå på mål for de udtalelser der kommer fra Hanne Olesen (S), og slet ikke holdningen om, at folk der ikke er enige med hende er gamle og forstokkede, men jeg må respektere, at det er hendes holdning.

Den dybe splittelse i partiet kan jeg ikke kende, men i visse emner er Socialdemokratiet i Kalundborg og Socialdemokratiet i Raklev/Røsnæs ikke helt enige, men det er vel egentligt kun sundt, at der er plads til nye meninger og holdninger i vores parti. Kalundborg Kommune har brug for, at der sker fornyelse i ledelsen af kommunen, og det er vores fælles mål, hvad enten vi er nye eller gamle kandidater. Det vil jeg i hvert fald kæmpe for gennem mit kandidatur.

Kandidat til Kommunal Valget 2021 for Socialdemokratiet Kalundborg, Michael Ahrenkiel.

Del