Klodshans fik sin prinsesse

Teaterforestillingen var kulminationen på et forløb om fortællinger, hvor børnene har været på en rejse i eventyrenes verden.

Klodshans fik sin prinsesse
Tirsdag formiddag var hele skolen indskoling samt de ældste børnehavebørn i Eventyrhuset og Aktivarius samlet til forestillingen, og sidst på eftermiddagen var de to klassers forældre inviteret til at se teaterforestillingen. Privatfoto.

gitte@tv-kalundborg.dk

Hele to forestillinger blev det til, da de to 0. klasser på Skolen på Herredsåsen I Kalundborg tirsdag opførte Klods Hans.

Tirsdag formiddag var hele skolen indskoling samt de ældste børnehavebørn i Eventyrhuset og Aktivarius samlet til forestillingen, og sidst på eftermiddagen var de to klassers forældre inviteret til at se teaterforestillingen.

Teaterforestillingen var kulminationen på et forløb om fortællinger, hvor børnene har været på en rejse i eventyrenes verden. De har fået læst og fortalt en masse eventyr, ligesom de selv har været fortællere.

For at skyde forløbet i gang var de to klasser på besøg hos Kalundborg Amatør Teater, hvor de fik hørt historien om Klods Hans og fik en rundvisning i teateret.

I de sidste 8 uger, er børnene blevet klogere på at gengive indhold af tekster, fået viden om fortællestruktur i fakta og fiktion og bruge handlingsbroen som stillads for en genfortælling, lyder det fra Skolen på Herredsåsen.

Del