Klar til stor Halloweenfest hos Havnegrillen

Der er pyntet flot op til Halloweenfest i næste uge hos Havnegrillen i havneparken. Både børn og voksne er velkomne.

Klar til stor Halloweenfest hos Havnegrillen
Louisa og Martin Løcke Hansen overtog Havnegrillen i Havneparken i juli måned. Nu arrangerer de Halloweenfest for børn og voksne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der bliver Halloweenfest hos Havegrillen hele efterårsferien med spændende tiltag for både børn og voksne.

”Vi skaber noget Halloweenstemning i hele næste uge hvor det er efterårsferie, så vi håber på at se en masse børn og deres forældre,” fortæller Louisa Løcke Hansen, der sammen med sin mand Martin ejer Havnegrillen.

For børn vil der kunne købes et opgavehæfte hvor deltagerne skal rundt i hele havneparken for at løse opgaver, og hvor der er præmie til alle. Der bliver mulighed for at skære græskar, lave et kastanjedyr, male på sten eller pynte sin egen Halloween donuts. Samtidig er der noget godt til ganen til mor og far.

”I næste uge laver vi også en blodig suppe med maddiker og der er varm cacao med flødeskum, også fordi vi vil gerne have at far og mor bliver her lidt mere end 10 minutter,” fortæller Louisa Løcke Hansen.

En vild start

Louisa og Martin Løcke Hansen overtog Havnegrillen i havneparken i juli måned og siden har der bare været rigtigt travlt.

”Det er gået superfedt, specielt august måned har været så vild en oplevelse, der har været så travlt, nu kan vi godt mærke, at det er blevet hverdag, men jeg er stadigvæk positivt overrasket,” fortæller Louisa Løcke Hansen, og fortsætter,

”Vi er blevet taget rigtigt godt imod og har kunder både til frokost og til aften, en blanding af både faste kunder og nye kunder.”

Halloweenaktiviteterne hos Havnegrillen foregår i næste uge, mandag-fredag fra kl. 12-17.

Følg med i de mange aktiviteter på Havnegrillens Facebookside, Klik her

Del