Klar til fest

Kontoret fejrer genåbning med en stor genåbningsfest med levende musik.

Klar til fest Lørdag den 5. februar er der stor genåbningsfest på Kontoret i Kalundborg med bl.a. Kings og Rock.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 5. februar er der stor genåbningsfest på Kontoret i Kalundborg. På tirsdag den 1. februar bliver COVID-19 ikke længere betragtet som en samfundskritisk sygdom, og næsten alle restriktioner forsvinder i den forbindelse. Det betyder bl.a., at festglade unge og ældre nu kan feste natten lang på barer og diskoteker. Det fejrer Kontoret med en genåbningsfest med levende musik.

Tirsdag den 1. februar er COVID-19 ikke at betragte som en samfundskritisk sygdom længere, og næsten alle restriktioner i forbindelse med denne er blot fortid. Det betyder, at Morten Nystrup, der ejer Kontoret og Postgaarden i Kalundborg er en af dem, der nu kan ånde lettet op og åbne dørene, uden at der er restriktioner i forbindelse med åbningstid, mundbind samt coronapas. Derfor har Morten Nystrup også valgt, at holde genåbningsfest på Kontoret med live musik i form af Leo W. Adolph, der kommer og spiller om eftermiddagen og Kings of Rock, der går på om aftenen.

"Vi blev så glade, da vi hørte, at vi nu endelig kunne åbne op uden restriktioner, og vi glæder os meget. Jeg er i gang lige nu med at gøre klar til onsdag, hvor vi åbner kl. 12, og så er der jo Genåbningsfesten på lørdag, hvor Leo W. Adolph kommer og spiller kl. 13 til kl. 16 og Kings of Rock kl. 22. Der kommer muligvis også noget derimellem, jeg arbejder på det,” siger Morten Nystrup.

Lukkede da pengene skulle tjenes

Den 19. december 2021 blev det meldt ud, at bl.a. selskabslokaler, forsamlingshuse samt lokaler og lokaliteter, hvor der afvikles konferencer og foredrag skulle holde lukket frem til 16. januar. Ligeledes meldte regeringen ud, at serveringssteder herunder restauranter og barer skulle lukke kl. 23 med sidste udskænkning kl. 22, ligesom der var et indendørs arealkrav på 2 kvm per siddende kunde og 4 kvm for stående gæster. Endelig var der krav om mundbind og coronapas. Det betød, at Postgaarden blev lukket ned, og ligeså valgte Trine og Morten Nystrup at gøre for Kontoret, da reglerne betød, at det var umuligt at tjene penge.

”Vi blev jo lukket ned lige inden det blev sjovt i vores branche. Vi blev ikke lukket ned på Kontoret, og så alligevel. Det har simpelthen ikke kunne betale sig økonomisk at holde åbent på kontoret i januar med de restriktioner, så vi valgte at lukke begge steder, men nu glæder vi og altså meget til at åbne op. Vi opfordrer selvfølgelig stadig til, at folk tænker sig om, og kun kommer, hvis de ingen symptomer har,” fortæller Morten Nystrup.

Klar til fest og farver

Men nu da de igen kan åbne uden restriktioner skal det altså fejres med musik og glade mennesker, hvilket det bliver til genåbningsfesten lørdag den 5. februar, hvor der i øvrigt også er stand up på Postgaarden. Det er ’Men’s Room 4 Mega Men’ i form af to af Danmarks mest produktive komikere - Thomas Hartmann og Torben Chris, der underholder. Billetter kan stadig købes på billetsalg.dk eller via postgaardens hjemmeside, hvor der er et link.

Die Herren spiller på Postgaarden

Er man en af dem, der virkelig har savnet fest og farer og at gå ud, er der ligeledes ’Die Herren’ den 11. marts på Postgaarden. Der er endnu billetter at købe på billetsalg.dk eller man kan gå ind Postgaardens hjemmeside, og finde link der.

Kontoret har fra den 2.2. i øvrigt åbent fra onsdag til lørdag til de sædvanlige tider.

Del