Klar til fest i Havnsø

Det kæmpe mastetelt bliver igen i år rejst, og der er som altid rift om billetterne.

Klar til fest i Havnsø
Lørdag 27. juli er det igen tid til Musik i Havnsø, hvor omkring 3.000 mennesker vil besøge pladsen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag 27. juli er det igen tid til Musik i Havnsø. Det betyder også, at den lille hyggelige by ved vandet mere end fordobler sit indbyggertallet weekenden over.

Musik i Havnsø har efterhånden nogle år på bagen, og festen med god musik og havudsigt bliver nydt af både store og små. Bl.a. kommer flere Dansktop navne samt Østkyst Hustlers og Kings of Rock til Havnsø i denne weekend. Det kæmpe mastetelt med udsigt ud over havet bliver rejst igen i år, og der er som altid rift om billetterne, som i år kun sælges online på Billetsalg.dk.

I kø for at være med

”Musik i Havnsø leverer altid det festlige samlingssted, hvor tiden står stille og hyggen tager over. Der er altid fantastisk stemning i det fyldte telt, og alle kommer kun for at have en fantastisk dag med fest og musik – og for at dele en masse røverhistorier,” fortæller formand for Musik i Havnsø, Kristian Kallenbach, og fortsætter: ”Hele weekenden står i fællesskabets tegn, og det er så livsbekræftende at opleve. Mange andre steder sukker man over, hvor svært det er at samle både gæster og frivillige, men her står begge i kø for at være med.”

I løbet af hele weekenden forventes omkring 3.000 mennesker at komme ind på pladsen, hvilket vil være tæt på sidste års rekord. I teltet og på pladsen er der boder drevet af forskellige foreninger. De voksne kan hygge sig med en kop kaffe eller en fadøl, mens ungerne leger og bliver underholdt. Der sælges popcorn, sodavand og slush ice, ligesom madboderne med deres store udvalg har åbent.

Støtter ungdomsarbejdet i lokale foreninger

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen, og et hav af frivillige står klar til at gøre deres yderste for at give alle en uforglemmelig dag. En del af overskuddet uddeles til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det skal der ikke laves om på. Dog vil foreningen gerne bruge arrangementet til at støtte ungdomsarbejdet i de lokale foreninger.

Igen i år samarbejder Musik i Havnsø med flere lokale firmaer med større og mindre sponsorater for at få det hele til at køre på skinner. Sammen med hovedsponsorerne har de gjort muligt for foreningen at fortsætte det succesfulde arrangement igen med stort mastetelt.

”Foreningen Musik i Havnsø har et stort frivilligt korps i gang på dagen. Hvad man ikke kan se er, at mange af dem også har knoklet i månederne op til denne dag, og det hele havde ikke kunnet lade sig gøre uden dette trofaste hjælpekorps. Ingen nævnt - ingen glemt,” siger Kristian Kallenbach.

Program for hele weekenden:

  • Fredag kl. 12: Børneunderholdning med MGP 23 Baloosh
  • Fredag kl. 17.00-18.00: VIP-arrangement kun for sponsorer
  • Fredag kl. 18: Dansktop i Havnsø: Richard Ragnvald, Lotte Riisholt, Vibeke Hoby og Tony’s
  • Lørdag kl. 12: Musik i Havnsø med Østkyst Hustlers, Kings of Rock, Stig & Vennerne, Tennis og Move Out.

Del