Klar til EM-fodbold

Flere steder rundt om i Kalundborg Kommune arrangeres der storskærmarrangementer og for mange er det vigtigt at være rigtigt klædt.

Klar til EM-fodbold
Mads Storm, butikschef, Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj er helt EM-klar. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj er klar til at klæde både voksne og børn på til EM i fodbold.

Europamesterskabet i fodbold er det største fodbold-landsholdsmesterskab for herrelandsholdene i UEFA. Mesterskabet har fundet sted hvert fjerde år siden 1960 og i år afvikles mesterskabet i Tyskland med første kamp fredag d. 14. juni.

Flere steder rundt om i Kalundborg Kommune arrangeres der storskærmarrangementer og for mange er det vigtigt at være rigtigt klædt.

Og lige den del kan de hjælpe med hos Intersport/Lagersport på Stejlhøj i Kalundborg. Her er der mange muligheder for at blive klædt i rødt og hvidt, både for voksne og børn.

”Hver gang der er EM eller VM i fodbold udvider vi vores sortiment og det har vi også gjort i år. Udvalget er stort, det er lige fra den originale fodboldtrøje både til hjemmebane og udebane, vi har skjorter, badeshorts, bøllehatte, strømper, vi har også retrotrøjer, bl.a. 86-trøjen for dem som kan huske det. Vi har også målmandstrøjerne i tre forskellige farver, det er nok mest til børnene, og så har vi selvfølgelig både den originale EM-fodbold” fortæller Mads Storm, butikschef, Intersport/Sport Outlet på Stejlhøj.

På den originale fodboldtrøje er navne på alle de danske idrætsforeninger printet på indersiden, som en hyldest til alle danske idrætsforeninger.

Størrelsen på fodboldtrøjerne starter fra 6 år og helt op til 5XL.

Den originale røde landsholdstrøje er den som sælger bedst oplyser Mads Storm.

Del