Klar til at åbne udeserveringen med flere nyheder

Det populære stjerneskud er selvfølgelig stadigvæk med på menukortet, og det er en række af de tidligere anretninger også, men ny er bl.a. bagt jomfruhummere vendt i pesto og parmasan.

Klar til at åbne udeserveringen med flere nyheder Nu kan gæsterne sidde i læ for vinden når de besøger udeserveringen hos Asgers Fisk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk på havnen i Kalundborg åbner for udeserveringen tirsdag d. 17. maj. I år byder åbningen på flere nyheder og en konkurrence.

Det kan til tider være en kold fornøjelse at sidde på den store terrasse hos Asgers Fisk på grund af vinden, men til denne sæson er der blevet monteret glas hele vejen i terrassens bredde. Det giver gæsterne en væsentligt bedre oplevelse.

Men der er også flere nye retter på menukortet.

”Vi er klar til at åbne for udeserveringen, nu lover de godt vejr hele næste uge og så er vi glade for at vores gæster nu kan sidde i læ for vinden og så har vi et også helt nyt menukort klar, så n u må det godt blive sommer,” fortæller Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk.

Det populære stjerneskud er selvfølgelig stadigvæk med på menukortet, og det er en række af de tidligere anretninger også, men ny er bl.a. bagt jomfruhummere vendt i pesto og parmasan, serveret med friskbagt baguette, salat, aioli & citron eller også kan gæsterne vælge en torskeburger med sauce tartare, sprød salat, rødløg, tomat & syltede agurker, serveret med fritter & chipotle mayo.

hele menukortet kan ses på hjemmesiden, klik her

Konkurrence

”Vi glæder os helt vildt, til at byde på både velkendte og nye smagfulde retter fra menukortet, i sol og gode omgivelser. For at fejre åbningen og sparke sæsonen godt i gang har vi lavet en lille konkurrence på vores facebookside hvor den heldige vinder en middag for 4 personer, inkl en flaske rosé,” fortæller Asger Øgelund.

Åbningstiderne for udeservering denne sæson er således: Tirsdag – søndag, Frokostservering: 12.00 - 15.00.

Aften servering: 17.00 - 20.00. Lukket mandag.

Del