Klar til at åbne dørene

På Restauranten er de igen klar til at tilbyde kunderne a la carte retter og lækkert smørrebrød.

Klar til at åbne dørene
Nu er det igen tid til, at Restaurant Gisseløre i Kalundborg åbner dørene op for sæsonen. Her restaurantchef Simon Wittrock. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag åbner Restaurant Gisseløre igen op for restaurantdelen på Gisseløre. De har siden den 19. december sidste år haft lukket ned for sæsonen, men er nu igen klar til a la carte retter og lækkert smørrebrød.

Nu er det igen tid til, at Restaurant Gisseløre i Kalundborg åbner dørene op for sæsonen, og på restauranten glæder man sig til igen at tage imod gæster både til frokost og aften.

”Vi har haft lukket ned siden den sidste søndag før jul, og har fået lavet nogle forbedringer i vores køkken. Der er kommet nye varmeskabe, arbejdsborde og vi har fået lavet andre lækre ting i vores køkken. Vi har selvfølgelig hele tiden haft selskaber herude, men nu glæder vi os til også at kunne byde indenfor til frokost og aftensmad på restauranten,” fortæller Simon Wittrock, der er restaurantchef på Restaurant Gisseløre.

Restaurant Gisseløre kan tilbyde en tre retters menu, som skifter en gang om måneden. Derudover har de lavet ny a la carte menu.

”Frokost er smørrebrød, men man kan også bestille fra aftenmenuen, som er inspireret ny nordisk stil. Vi vil helst, at vores gæster booker bord af hensyn til planlægning, men man er også velkommen til at dumpe ind, hvis man pludselig føler for det,” siger Simon Wittrock.

Påskebord

Inden vi ved af det står påsken for døren, og på Restaurant Gisseløre er de også helt klar til at tage imod påskegæsterne.

”Det begynder stille og roligt, folk skal lige finde ud af, at vi har åbent igen, og vi plejer tydeligt at kunne mærke, at når vejret er godt, så kommer der flere. Folk sidder på terrassen og drikke et glas vin eller en øl og nyder det gode forårsvejr. Når så påsken kommer, har vi igen påskebord i form af buffet. Det bliver rimeligt traditionelt, og vi kører påskefrokost torsdag til mandag i påsken fra kl. 12-15. Der er ikke påskebord om aftenen,” fortæller Simon Wittrock.

Restaurant Gisseløre vil i hele sæsonen have åbent fra onsdag til søndag både til frokost og aftensmad. Mandag og tirsdag er restauranten således fortsat lukket.

Del