Klar med udeservering på terrassen

”Jeg har kigget på vejrudsigten og den lover godt vejr hen over weekenden, så nu åbner vi for udeserveringen på terrassen."

Klar med udeservering på terrassen
Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk på havnen i Kalundborg, har længe ventet på det gode vejr. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk på havnen i Kalundborg åbner for udeserveringen på terrassen i fredag. Det er 14 dage før end oprindeligt planlagt.

Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk på havnen i Kalundborg, har længe ventet på det gode vejr, og de næste dage hen over weekenden loves der fint vejr, så nu åbner udeserveringen på terrassen på fredag d. 3. maj.

”Jeg har kigget på vejrudsigten og den lover godt vejr hen over weekenden, så nu åbner vi for udeserveringen på terrassen. Vi havde egentligt regnet med først at åbne den 17. maj, men når nu vejret er så godt så prøver vi at komme i gang nu,” fortæller Asger Øgelund.

Det populære stjerneskud er selvfølgelig stadigvæk med på menukortet, og det er en række af de tidligere anretninger også, bl.a. Fish & Chips, Moules Frites, fiskefrikadeller og en fiskeburger. Der bydes også på vegetarret.

”Vi har også lavet et par snacks til at starte på, østers serveret med rødløgs-vinaigrette, og ægte caviar serveret med blinis, rødløg, fraishe og citron.” fortæller Asger Øgelund.

Terrassen hos Asgers Fisk vil have åbent alle ugens 7 dage. Frokostservering fra kl. 12-15 og aftenservering fra kl. 17-20.30.

Del