Klar med tre intimkoncerter på Kontoret

Nu tilbydes et helt nyt koncept, igen i samarbejde med Kontoret. Tre forskellige intimkoncerter inde på Kontoret som alle starter med spisning, der er nemlig tre stykker, smørrebrød med i billetprisen.

Klar med tre intimkoncerter på Kontoret
Det bliver Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo som står på scenen til den første af de tre intimkoncerter på Kontoret hen over efteråret.

Af Jens Nielsen

Efter en kæmpe succes hen over sommeren med jazz i Kontorets gårdhave, er Kalundborg Blues- & JazzClub nu klar med et helt nyt tiltag med intimkoncerter på Kontoret henholdsvis søndag eftermiddag og mandag aften.

Efter otte koncerter hen over sommeren med stort set fuldt hus hver eneste gang i Kontorets gårdhave og et medlemstal som aldrig har været større, har Kalundborg Blues- & JazzClub svært ved at få armene ned.

Nu tilbydes et helt nyt koncept, igen i samarbejde med Kontoret. Tre forskellige intimkoncerter inde på Kontoret som alle starter med spisning, der er nemlig tre stykker, smørrebrød med i billetprisen.

Første koncert bliver søndag d. 17. september hvor spisningen starter kl. 13.30 og selve koncerten starter en time senere, hvor det er Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo som står på scenen.

Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo er et skandinavisk baseret jazz-band med en høj standard for musikkvalitet. Bandet har et usædvanligt bredt stilistisk repertoire, der repræsenterer hele spektret af New Orleans Music fra begyndelsen indtil nu: Traditionel Jazz, Ragtime, Swing, Gospel, Rhythm & Blues og noget funky. Bandets unikke blanding af sange og deres friske og energiske fortolkninger gør deres optrædener til en inspirerende og yderst kreativ musikalsk oplevelse.

”Her hen over sensommeren og efteråret prøver vi at lave en ny model hvor vi tilbyder smørrebrød og jazzmusik, henholdsvis to søndage til middag og en mandag aften. Vi håber at få lokket publikum hjemmefra og så det med at vi laver noget indendørs på Kontoret, det er også nyt, og der kan vi være omkring 100,” fortæller Dorte Birch, formand for Kalundborg Blues- & JazzClub.

Efterfølgende koncert afvikles søndag d. 8. oktober kl. 13.30 hvor det er PS Swingband som står på scenen og den tredje intimkoncert bliver en julekoncert med Jazz med To + 1. Det foregår mandag d. 20. november kl. 18.30.

Billetter til de tre arrangementer købes hos Alfa Optik i Kordilgade. 

Se eventuelt mere på hjemmesiden for Kalundborg Blues- & JazzClub

Del