Klar med svingende sommerjazz i gårdhaven hver lørdag hele sommeren

Kom og sving med hver lørdag når Kalundborg Blues- & JazzClub inviterer til sommerjazz i gårdhaven, der er gratis adgang og alle koncerter starter kl. 11.00.

Klar med svingende sommerjazz i gårdhaven hver lørdag hele sommeren
Det er Kalundborg Blues- & JazzClub der i samarbejde med værtshuset Kontoret står for de mange arrangementer, som plejer at samle mange mennesker hver lørdag sommeren igennem. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Blues- & JazzClub er klar til endnu en sommersæson med masser af svingende jazz i Kontorets gårdhave ni lørdage hen over sommeren. Første koncert nu på lørdag den 22. juni.

Fra på lørdag d. 22. juni og hver lørdag helt frem til og med d. 24. august, vil der være svingende jazz i Kontorets gårdhave mellem kl. 11 og 14.

Det er Kalundborg Blues- & JazzClub der i samarbejde med værtshuset Kontoret står for de mange arrangementer, som plejer at samle mange mennesker hver lørdag sommeren igennem.

Nu på lørdag er det Christian Søgaard Trio der starter rækken af de populære arrangementer i gårdhaven.

Viser og sange af Pernille Plaetner og Rune T. Kidde, svøbt i livsglad musik fra de tre spillemænd Morten Nordal guitar, Jens Holgersen kontrabas og Christian Søgaard sang og harmonika.   

Rune T. Kidde og Pernille Plaetner kan begge noget med ord, så man stopper op og lytter. Rune T Kidde nåede inden sin alt for tidlige død i oktober 2013, at skrive over 100 bøger og tegneserier, der nåede ud til et kæmpe publikum. Der er derimod ikke så mange, der kender sangskriveren Rune T Kidde. Ham møder man her. Hans gode humør og ordekvilibrisme rummer meget vid og mange vittige kommentarer til det samfund vi lever i. Rune T Kidde har også forsynet trioen med en stribe sjove tekster til gamle jazz-evergreens.

De følgende lørdage er det følgende kunstnere som står på scenen på Kontoret:

Nida Jazzband, Natmændene, Signe Juhl Quartet, The Spirit of New Orleans, PS Swingband, Jazz Dippers, Under Byens Tage og til slut Zebrass

Kontoret sørger for masser af kold fadøl, vin, smørrebrød og kaffe, mens publikum selv skal komme med det gode humør.

Så opfordringen lyder, kom og sving med hver lørdag når Kalundborg Blues- & JazzClub inviterer til sommerjazz i gårdhaven, der er gratis adgang og alle koncerter starter kl. 11.00.

Del