Klar med lækre fiskeanretninger både til hverdag og fest

"Sommerens helt store hit, vores stjerneskud, kan bestilles som take away hver torsdag via vores hjemmeside, og inden længe er der også mulighed for at bestille en juleplatte.”

Klar med lækre fiskeanretninger både til hverdag og fest Friske fisk i flere varianter klar til kunderne hos Asgers Fisk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Selv om sommersæsonen er slut for snart noget siden, så kan der stadigvæk købes masser af lækker fisk hos Asgers Fisk på havne i Kalundborg. Her bydes på både frisk fisk og take away anretninger til både hverdag og til de mere festlige lejligheder.

Disken til frisk fisk er blevet større så varerne præsenterer sig bedre, der er hjemmelavede sild i flere varianter, flere forskellige hjemmelavede fiskesalater, laksetatar og tuntartar og der er altid ny røget laks til salg i butikken.

Asgers Fisk på havnen i Kalundborg er færdig med sommersæsonen med udeservering, nu sættes der ekstra tryk på anretninger til at tage med hjem.

”Vi tilbyder en ny fiskeplatte hver uge som ja tak tilbud på vores facebookside, man bestemmer selv hvad dag i ugen den skal hentes,” fortæller Asger Øgelund, og fortsætter,

”Og sommerens helt store hit, vores stjerneskud, kan bestilles som take away hver torsdag via vores hjemmeside, og inden længe er der også mulighed for at bestille en juleplatte.”

Delikatesse reol

Morkler er en af verdens mest eksklusive svampe som anvendes af bl.a. Michelin kokke. Nu er der også mulighed for at købe tørrede morkler hos Asgers Fisk, som har fået en delikatessereol med varer som sardiner på dåse, trøffel pasta og trøffel salt og hummer Bisque, og altså tørrede morkler.

Vi glæder os til at tage imod kunderne og sælge dem nogle lækre sager,” siger Asger Øgelund.

Del