Klar med højere hastigheder og bedre service til kunderne

Kalundborg Antennelaug er godt i gang med den største opgradering nogensinde. Nu tilbydes de første kunder internethastigheder helt op til 1200 Mbit.

Klar med højere hastigheder og bedre service til kunderne Daniel Badeby og Christine Fog-Larsen stod mandag klar i SuperBrugsen i Ubby for at informere om de nye hurtige hastigheder på internettet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Antennelaug er nu klar med 1200 Mbit internet til de første kunder. Samtidig bliver åbningstiden på kontoret på Stejlhøj udvidet.

Kalundborg Antennelaug er godt i gang med den største opgradering nogensinde. Nu tilbydes de første kunder internethastigheder helt op til 1200 Mbit. Det er områder som Kr. Helsinge, Ugerløse, Rørby og hele 4490 Ubby-Jerslev, som nu kan få glæde af den nye hastighed.

Mandag formiddag var Daniel Badeby og Christine Fog-Larsen klar i SuperBrugsen i Ubby for at informere om de nye hurtige hastigheder på internettet.

”Nu er det ikke længere noget vi snakker om, nu kan vi rent faktisk også levere hastigheder helt op til 1200 Mbit i udvalgte områder, samtidig bliver internet fra Kalundborgegnens Antennelaug billigere, så nu skal vi bare have flyttet nogle medlemmer fra det gamle system og over på det nye system,” fortæller forretningsfører Daniel Badeby, og fortsætter, ”Og så er vi lige her, også når vi er færdige med at opgradere hele vores system, vi er ikke på vej til en anden by når vi er færdig, så det som er vigtigt er, at vores net er hurtigt og stabilt og at man kan få fat i os hvis der er nogen former for problemer.”

Udvider åbningstiderne

For at give medlemmerne hos Kalundborgegnens Antennelaug en endnu bedre service bliver åbningstiderne på kontoret på Stejlhøj udvidet.

”Det har været et stort ønske fra vores medlemmer i lang tid og nu har vi fået personale delen til at gå op, og fra 1. maj har vi åbent om tirsdagen til kl. 17 og vi vil fremover også have åbent fredag formiddag fra kl. 9-11.30,” fortæller Daniel Badeby.

Resten af området som Ka-net dækker vil løbende blive tilbudt det nye hurtige internet med hastigheder helt op til 1200 Mbit.

Del