Klar med helt nyt sushi-koncept

Konceptet fungerer lige som en slikbutik - bare med sushi.

Klar med helt nyt sushi-koncept
SUSHImania åbner et helt nyt sushi-koncept i Meny Kalundborg onsdag d. 30. november.

Af Jens Nielsen

SUSHImania åbner et helt nyt sushi-koncept i Meny Kalundborg onsdag d. 30. november kl. 15.00. Der er gratis smagsprøver til de første 200 kunder.

”I september måned 2022, valgte EAT Happy, som lavede sushi i Meny Kalundborg, at trække sig ud af det danske marked med kort varsel. Siden da har vores kunder efterspurgt sushi hver eneste dag. Det er derfor med stor glæde at vi nu kan præsentere et nyt PICK´n´MIX SUSHI koncept,” fortæller købmand Peter Egebæk.

Frisklavet sushi imens du handler

Kunderne får som noget nyt mulighed for at bestille sim yndlingssushi på en APP eller via en tablet i Meny forområde.

Derved kan kunden handle sine øvrige dagligvarer imens bestillingen produceres af de sushikokke som er i MENY

Man kan selvfølgelig også afgive sin ordre hjemmefra via hjemmesiden www.SushiMania.dk. På den måde kan man afhente helt frisklavet sushi.

PICK´n´MIX SUSHI

I lighed med øvrige afdelinger i Meny, hvor kunderne selv kan vælge hvilke kager de ønsker fra bageren, kød fra slagteren, fisk fra fiskeafdelingen, så kan kunderne i sushidisken frit vælge hvilke stykker sushi de ønsker sig - derved imødeser man ligeledes flere forespørgsler fra kunderne, som netop at de selv kunne sammensætte deres sushibox.

Sushi shoppen findes midt i Meny, hvorfra man kan også følge med i produktionen af sushidagen lang.

SushiMania er stolte over at kunne fortælle, at de åbner endnu en shop-in-shop, og i denne omgang er det i Meny i Kalundborg. SushiMania er Danmarks originale pick’n’mix sushi siden 2009, hvor bæredygtighed og kvalitet er to af nøgleordene i konceptet. Her bruges der kun bæredygtig fisk og skaldyr, og al laks og tun stammer fra landbaseret opdræt i Hirtshals og Thy. Konceptet fungerer lige som en slikbutik - bare med sushi.  Nathalie Ina Kühl, der er administrerende direktør, fortæller at hun er enormt glad for det nye samarbejde med Meny i Kalundborg,

„Fra første dag jeg trådte ind i butikken i Kalundborg kunne jeg fornemme den hjertelige stemning, der er blandt både personale og kunder imellem. Den vision som Peter og Michael tydeligvis praktiserer med stor succes her i butikken, er et flot udtryk for service i højsædet, som vi også selv prioriterer. Vi ser det derfor som et perfekt match og glæder os til at blive en del af dagligdagen.” 

Signe, der er driftschef fra SushiMania fortæller, ”Vi glæder os helt vildt til at åbne i Kalundborg, og vi kan fornemme, at efterspørgslen på sushi her i området er kæmpestor. Derfor er det en fed mulighed både for os, men selvfølgelig også for Meny. Vi ser frem til at komme i gang med projektet, som nok skal blive en kæmpe succes; og så glæder vi os selvfølgelig endnu mere til at møde vores nye kunder i Kalundborg.”

SushiMania åbner i Meny i Kalundborg onsdag d. 30. november kl 15.00 med gratis sushi til de første 200 kunder.

Del