Kirken bød på pølser og bøfsandwich

”Der skal være liv og glade dage og fællesskab, og så skal der selvfølgelig også være plads til alvoren"

Kirken bød på pølser og bøfsandwich Der var kø ved pølsevognen efter søndagens gudstjeneste i Nyvangskirken. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Nyvangskirken bød kirkegængerne på røde, ristede og bøfsandwich efter søndagens reboot-gudstjeneste hvor efterårets mange aktiviteter blev præsenteret.

Det er ikke normalt at der skydes konfettirør af i kirken og spilles musik fra Star Wars på orglet. Det er heller ikke normalt at se en pølsevogn på kirkepladsen, men søndagens gudstjeneste i Nyvangskirken var heller ikke som alle andre, her blev efterårets mange aktiviteter nemlig præsenteret ved en reboot-gudstjeneste, efter at alle aktiviteter har været sat på pause grundet coronarestriktioner.

”Der skal være liv og glade dage og fællesskab, og så skal der selvfølgelig også være plads til alvoren,” sagde sognepræst Birgitte Saltorp efter søndagens gudstjeneste.

Ved gudstjenesten blev kirkens tre kor præsenteret, menighedsrådet præsenterede sig selv og mange af kirkens aktiviteter som koncerter, foredrag, alsang, sidst-på-måneden-gudstjenester og andre aktiviteter blev også præsenteret.

”Vi skal selvfølgelig stadigvæk have den gamle stil, nok mest om søndagen, og så skal vi lave noget som gør at alle i sognet tænker, det vil jeg gerne være med til,” sagde Birgitte Saltorp inden bøfsandwichen blev fortæret fra den opstillede pølsevogn, som i øvrigt kom fra pølsevognsudlejningen i Havnsø.

Del