Kim Larsen lever videre på scenen

Rene & Værsgo kommer til Jordløse Forsamlingshus den 22. september.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Der er lagt op til en musikalsk fortælleaften med anekdoter og sange fra Kim Larsens fantastiske liv, når Jorløse Forsamlingshus åbner dørene onsdag den 22. september kl. 18 til en underholdende aften med fællesspisning og i selskab med bandet René og Værsgo.

Kim Larsens sange går lige i hjertet på de fleste. Få har som ham, med ligefremme ord indfanget livet, kærligheden, glæden og sorgen. Han har ramt en hel generations følelser og længsler med sine tekster. Rene & Værsgo tilbyder en musikalsk rejse, hvor livets aspekter bliver berørt gennem både velkendte og nye tekster af Kim Larsen. 

De enkelte sange får deres egen historie fortalt af René Richardt, der leverer Kim Larsen-universet med fantastisk indlevelse og et glimt i øjet. Grin og gråd følges hånd i hånd, når René ruller sig ud – og så bliver det hele bare lidt mere interessant af Renes slående lighed med Kim Larsen.

Ønsker man at deltage, købes billetter via tlf. 53292002 seneste den 15. september. 
Kl. 18 serveres maden, og kl. 19.30 går Rene & Værsgo på scenen.  Arrangementet er i samarbejde med projekt Liv I Forsamlingshusene. Se flere arrangementer via www.kalundborglif.dk

Del