Kickstarter 2023 med gode tilbud på Skoda og Suzuki

Kickstarter 2023 med gode tilbud på Skoda og Suzuki
Mathias Jakobsen fra Hansen Biler er klar med masser af gode tilbud på såvel Skoda som Suzuki de to næste weekender. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg inviterer til nytårsshow de kommende to weekender hvor der bydes på gode tilbud på personbiler fra såvel Skoda som Suzuki.

Škoda trækker i sportstøjet, og det skyldes ikke et nytårsforsæt. Derimod er det kampagnemodellerne Kamiq Blackline og Scala Blackline, som køres i stilling med udstyrspakker med masser af sportsligt udstyr. De er omdrejningspunktet for det åbent hus, som Hansen Biler holder i weekenderne 7. og 8. januar og 14. og 15. januar.

Som Blackline-model har Škodas urbane SUV, Kamiq, ekstraudstyr for over 35.000 kr. uden merpris.

Med en udstyrsværdi på over 33.000 kr. ligger Scala Blackline lige i baghjulet på Kamiq Blackline. 

Som et led i kampagnedagene topper Škoda desuden udstyret op hos de eksisterende Life-udstyrsmodeller, hvor udvalgte modeller fås med omgående levering. Således kan man, så længe lager haves, få et sæt vinterkomplethjul med Nanuq-alufælge med i handlen

Privatleasing online

Som endnu en nyhed åbner Škoda samtidig for privatleasing online, så man nemt og bekvemt kan privatlease sin næste Škoda på f.eks. sin smartphone for sidenhen at hente bilen hos den lokale Škoda-forhandler Hansen Biler på Slagelsevej.

I første omgang er det Kamiq Blackline og Kamiq Life, som kan privatleases for 3.199 kr. om måneden med en udbetaling på 9.995 kr. Det er en privatleasingaftale, som løber i tre år med 15.000 km om året.

Benzin til 10.000 km

I en tid med stigende energipriser, højere bilpriser, lavere realløn og renteudgifter man pludselig kan få øje på, er det tydeligvis blevet dyrere at være dansker. Derfor kigger stadig flere en ekstra gang på familiens bilbudget. Og står man overfor en udskiftning af køretøjet, ja så er Suzukis modelprogram med økonomiske og pålidelige biler til attraktive priser et godt bud på et fornuftigt valg. 

I forbindelse med åbent hus arrangementerne de næste to weekender opstartes en landsdækkende kampagne, hvor købere af en Suzuki personbil i januar måned får benzin til de første 10.000 km med i handlen. Så behøver Suzuki-ejeren ikke spekulere så meget over benzinpriserne det første lange stykke tid. Rent praktisk gives benzinen til 10.000 km som en rabat på bilen på 8.000 kr. 

Hybridteknik og langt på literen

Alle Suzukis personbiler er som standard udstyret med hybridteknik, der optimerer forbruget, ved at en elmotor går ind og aflaster benzinmotoren under forskellige kørselsforhold. Sammen med energi-effektive motorer og lav vægt betyder det, at bilerne kører langt på literen, og derfor også har en lav ejerafgift. 

Del