Keld og Hilda skabte glæde på plejecentret

Keld og Hilda skabte glæde på plejecentret

Tekst og foto af Jens Nielsen

Dansktopægteparret Keld & Hilda Heick lagde tirsdag formiddag vejen forbi Kompetencecentret For Demens Rørmosecentret i Gørlev, for at skabe glæde blandt beboerne.

Beboerne på Rørmosecentret i Gørlev var tirsdag formiddag samlet omkring bordene i den store sal. Med kaffe i kopperne og småkager på tallerkenen var de klar til at tage imod Keld & Hilda Heick, som var bestilt til at underholde.

”Hvor er det dejligt at se, at i sidder her og hygger jer,” sagde Hilda Heick inden dansktop-duoen satte i gang med den første sang, ’Vi kan ikke la’ vær’.

”I år kan vi faktisk fejre 100-års jubilæum, Keld 60 år og jeg har 40-års jubilæum,” fortalte Hilda Heick og Keld supplerede, ”Der er nok nogen som tænker, de er dælme gamle når de kan fejre 100-års jubilæum.”

Herefter fortsatte dansktopægteparret med en række af deres populære sange inden beboerne fik serveret smørrebrød.

Pengene til underholdningen på kommunens plejecentre kommer fra Regeringen. Kalundborg Kommune har modtaget 1,5 million kroner som er fordelt ud blandt bosteder og plejecentre, oplyser Søren Ole Sørensen, direktør i Kalundborg Kommune.

Tidligere har Lis og Per været forbi Rørmosecentret og senere på måneden kommer Johnny Hansen fra Kandis og Birthe Kjær.

Del