Kåret til Succesvirksomhed 2021

"Det er jo altid fantastisk med et skulderklap"

Kåret til Succesvirksomhed 2021 Tina og Michael Schumacher, der ejer Den Rene Samvittighed ApS, har modtaget erhvervsprisen "Succesvirksomhed 2021". Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 15. september modtog Den Rene Samvittighed ApS i Svebølle erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2021” fra Spar Nord og BDO.

’Succesvirksomhed 2021’ blev onsdag den 15. september overrakt til Tina og Michael Schumacher, der ejer Den Rene Samvittighed ApS. ’Succesvirksomhed 2021’ er en forholdsvis ny erhvervspris fra 2019, der er stiftet af Spar Nord og BDO for at hylde eliten af SMV-virksomheder (små og mellemstore virksomheder) i dansk erhvervsliv. Man har i region Sjælland udvalgt 200 virksomheder, og her er Den Rene Samvittighed, der har eksisteret siden slutningen af 2004, altså blandt de udvalgte.

 ”Vi blev simpelthen så glade. Det er jo altid fantastisk med et skulderklap. Vi er meget stolte af, at de har valgt os, og når de så kommer med en lækker kagemand også, så kan man da kun blive glad. Vi var i øvrigt ude at fejre, at vi havde modtaget prisen med hele personale i torsdags,” fortæller Michael Schumacher.

Fakta om  prisen ’Succesvirksomhed 2021’

Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet i 2019, hylder eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Erhvervsprisen skal anerkende de danske virksomheder med 5-1.000 ansatte. De virksomheder, som ikke helt får den opmærksomhed, de fortjener, til trods for at netop de sikrer fremgang i den lokale og nationale økonomi. Succesvirksomhederne skal opfylde en række kriterier for at komme i betragtning til prisen. Udvælgelsen baserer sig på antal ansatte og tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Af respekt for den varierende erhvervssammensætning og de forskellige markedsvilkår rundt i landet identificerer og hædrer Spar Nord og BDO i alt 1.000 Succesvirksomheder i Danmark.

Om Spar Nord

Med omkring 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 49 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2018 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 920 millioner kroner. Spar Nord ejes af cirka 103.000 aktionærer. For yderligere information se www.sparnord.dk.

Om BDO

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er 100 procent danskejet og -ledet. Alle aktionærer er arbejdende partnere i virksomheden, som i regnskabsåret 2017/18 har mere end 30 kontorer, over 1200 ansatte og en årlig omsætning på 1 mia. kr. BDO er del af det internationale BDO-netværk, der tæller ca. 80.000 medarbejdere i mere end 160 lande. På verdensplan har BDO en omsætning på USD 8,9 mia. For yderligere information se: www.bdo.dk

Del