Kan Glad Sport score et hattrick?

Kan Glad Sport score et hattrick?
Jacob Madsen og Line Nedergaard fører i Rally4-klassen inden lørdagens Au2Parts Rally Himmerland. Arkivfoto: Jens Nielsen

Glad Sport fra Kalundborg har noget at leve op til ved lørdagens Au2Parts Rally Himmerland – årets tredje afdeling af DM i rally. Kenneth Madsen/Mette Felthaus og Jacob Madsen/Line Nedergaard besætter de to forreste pladser i Dansk Super Rally og de to mandskaber indtager førstepladsen i hver deres klasse.

Tredje afdeling af Dansk Super Rally afvikles i forbindelse med DIF-Ugen, hvor aktive indenfor mere end 50 sportsgrene kæmper om enten guldmedaljer eller vigtige point til Danmarksmesterskaberne. Au2Parts Rally Himmerland afvikles over seks hastighedsprøver, som hver skal gennemføres to gange. De tre første hastighedsprøver foregår om formiddagen i omegnen af Aalborg, men de tre sidste om eftermiddagen køres på Flyvestation Aalborg.

”Det bliver næsten som at køre to rallyer i et løb,” siger Jacob Madsen (Ruds Vedby), som atter har Line Nedergaard (Fårvang) med som co-driver. ”Jeg har tidligere boet i området, men det bliver alligevel nyt for mig,” siger hun.

”Det bliver sikkert nogle ægte sprintprøver, og dem kan alle jo køre, så der kommer næppe til at være stor afstand mellem os. Det bliver nok et svært rally, for hvis man begår fejl, er næppe tilstrækkeligt med prøver til, at man senere i løbet kan indhente den tabte tid. Men det bliver en fed eftermiddag for alle rallyfans, når de kan opleve tre forskellige hastighedsprøver og gå frem og tilbage fra servicepladsen uden at skulle køre fra hastighedsprøve til hastighedsprøve,” siger Kenneth Madsen (Ruds Vedby), som sammen med Mette Felthaus har taget generalsejren i årets to første runder i Dansk Super Rally.

Del