Kampen om de bedste lygtepæle er gået ind

En af dem som var klar præcis kl. 12 var Helle Laursen Petersen, som er bosat i Kalundborg og som stiller op for Det Konservative Folkeparti.

Kampen om de bedste lygtepæle er gået ind
De mange kandidater som kæmper om de bedste lygtepæle til deres valgplakater må i Kalundborg også kæmpe om pladserne sammen med Cirkus Trapez. Dem kan man dog ikke stemme på. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kampen om de bedste lygtepæle er er i gang. Lørdag kl. 12 måtte kandidater til europaparlamentsvalget 9. juni begynde at hænge deres valgplakater op.

Traditionen tro er der lygtepæle som er mere attraktive end andre i forbindelse med, at der bliver hængt valgplakater op.

Kandidaterne til europaparlamentsvalget 9. juni måtte begynde ophængning af valgplakater lørdag kl. 12 og især J. Hagemann-Petersens Alle i Kalundborg er blevet et af de meget populære steder til ophængning af valgplakater. Det er nemlig her starten går til Royal Run på mandag, 2. pinsedag.

En af dem som var klar præcis kl. 12 var Helle Laursen Petersen, som stiller op for Det Konservative Folkeparti.

Hun er eneste kandidat bosat i Kalundborg Kommune som stiller op til europaparlamentet, derfor har det også været vigtigt for hende at være klar fra starten.

”Vi var helt klar da klokken var 12 og vi har flere hold ude i lygtepælene til at hænge plakater op, men vi har også mange bannere som skal sættes op,” fortæller Helle Laursen Petersen, som har 1000 plakater der skal hænges op.

Cirkus

De mange kandidater som kæmper om de bedste lygtepæle til deres valgplakater må i Kalundborg også kæmpe om pladserne sammen med Cirkus Trapez, som giver forestilling i Kalundborg og selv om mange måske nok synes, at EU er et cirkus, er det altså ikke m uligt at stemme på Cirkus Trapez.

Del