Kalundborg Synger indkalder til stiftende generalforsamling  

I løbet af vinteren har man i Kalundborg Kommune arbejdet henimod etableringen af et sangkraftcenter i Kalundborg Kommune.

Kalundborg Synger indkalder til stiftende generalforsamling   I løbet af vinteren har man i Kalundborg Kommune arbejdet henimod etableringen af et sangkraftcenter i Kalundborg Kommune. Foto: Colourbox

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I løbet af vinteren har man i Kalundborg Kommune arbejdet henimod etableringen af et sangkraftcenter i Kalundborg Kommune. Derfor er der nu stiftende generalforsamling på Musisk Skole.

Der er har været et velbesøgt infomøde med fællessang og gruppearbejde, og siden har en interim bestyrelse arbejdet med formuleringen af et sæt vedtægter for "Kalundborg Synger".

”Det er dog en arbejdstitel, som den endelige bestyrelse kan vælge at tage stilling til. Men det er meget beskrivende for det indhold, sangkraftcenteret skal have. Vi skal have alle hjørner af samfundet til at synge, og det skal endda også være geografisk. Sang skaber livsglæde, sammenhold og kreativitet. Det styrker immunforsvaret. Der er så mange gode medvirkninger ved at synge. Derfor ønsker vi at alle oplever glæden ved at finde sin egen stemme, og ved at synge sammen med andre. 11. Maj kl. 1930 indkalder vi hermed til stiftende generalforsamling på Musisk Skole, Kalundborg. Vi har booket cafeen,” fortæller Teresemarie Lisiux, der er projektleder på Kalundborg Synger.

Sang i forbindelse med Tour de France

Første arrangement bliver et kortræf/alsangsarrangement på plænen foran Nyvangskirken den 2. juli i forbindelse med Tour de France.

”Vi ønsker i samarbejde med Nyvangskirken og områdets lokale kor at give mulighed for at vise verden, hvordan vi ønsker ,at kulturen skal være en del af vores kommune. 

Tanken er, at vi bygger en scene op, og synger et hav af sange. Lokale bands er også velkomne til at melde sig. Tour de France skal ikke blot være cykling, men en folkefest. Næste skridt er en polititilladelse, men mon ikke at de også vil give sangen plads i kommunen,” slutter Teresemarie Lisiux af med at sige.

Del