Kalundborg skal farves i gult – du kan være med

Alle interesserede inviteres til et møde om ideen

Kalundborg skal farves i gult – du kan være med

Af Jens Nielsen

Når Tour de France rammer Kalundborg Kommune d. 2. juli næste år skal hele Kalundborg været farvet i gult, derfor inviterer Vores Kalundborg og Kalundborg Turistforening til et møde om ideen.

Vores Kalundborg og Kalundborg Turistforening har talt sammen om hvad der kan gøres for at Kalundborg bliver klædt i gult når Tour de France-feltet rammer byen d. 2. juli 2022.

Derfor indkaldes alle interesserede til et uformelt planlægningsmøde mandag d. 4. oktober fra kl. 07.30 – 09.00 i Café Solsikken, Skibbrogade 52.

”Først og fremmest vil vi gerne have så mange som muligt med til at skabe feststemning i hele byen, at alle er med til at sikre at Kalundborg bliver præsenteret som den danske by, der med en masse initiativer viser, at vi er glade for at Touren kommer gennem vores by,” fortæller Svend Erik Kristensen og Hans-Henrik Nielsen, formænd for henholdsvis Vores Kalundborg og Kalundborg Turistforening, og fortsætter,

”Vi vil gerne have alle med og forestiller os, at Tour dagen starter med fælles morgenbord i Kordilgade og afsluttes med en fest i havneparken.”

Mødet mandag d. 4. oktober skal bruges til at kickstarte processen-derfor er det vigtigt, at alle der vil være med til at farve Kalundborg gult kommer til mødet i Solsikken.

Af hensyn til arrangementet er der tilmelding senest onsdag d. 29. september på mail: info@kalundborgturistforening.dk eller på tlf. 4015 8512

Del